Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministerul Sanatatii cere mentinerea restrictiilor in Bucuresti

Hotnews Hotnews,
 Ministerul Sanatatii cere mentinerea restrictiilor in Bucuresti

Ministerul Sanatatii a recomandat astazi Comitetului Municipiului Bucuresti pentru Situatii de Urgenta CMBSU) amanarea deciziilor de relaxare, avand in vedere aparitia noii tulpini de coronavirus din Marea Britanie in Capitala. continuă pe Hotnews

Doi bucuresteni, depistati pozitiv la tulpina SARS-CoV-2 din Marea Britanie. Ministerul Sanatatii cere mentinerea restrictiilor in Capitala

Inca doua cazuri cu tulpina SARS-CoV-2 in varianta B. 7 descrisa in Marea Britanie, cu transmisibilitate crescuta, au fost secventiate la INBI Matei Bals, anunta Ministerul Sanatatii. in acest context, MS propune amanarea masurilor de relaxare in Capitala, in conditiile in care Bucurestiul se afla de 3 zile consecutiv in scenariul galben.

Ministrul Sanatatii cere CMBSU sa pastreze restrictiile in Bucuresti

Intr-o scrisoare transmisa Comitetului Municipal pentru Situatii de Urgenta, ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, cere mentinerea restrictiilor din Capitala, in contextul in care CMBSU discuta la acesta ora despre relaxarea acestora.

ARAFAT: Abordarea noastra este mentinerea restrictiilor de pana acum

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a declarat ca trendul descendent al cazurilor de COVID-19 nu trebuie sa ne pacaleasca si considera ca inca se impune mentinerea restrictiilor, mai ales ca din 8 februarie va incepe si scoala, scrie News.

MINISTERUL SANATATII: Romania are un singur caz de tulpina covid descoperita in UK

In Romania au fost analizate pana acum 76 de probe pentru a identifica noi tulpini de coronavirus si a fost depistat doar un caz cu varianta din UK, a precizat miercuri Ministerul Sanatatii, potrivit g4media.

Ministerul Sanatatii:Recomandari privindvaccinarea anti-COVID a persoanelor care iau tratament anticoagulant

Ministerul Sanatatii a precizat, vineri, capacientii care iau tratament anticoagulant sau antiagregant se pot vaccina impotriva COVID-19. Tododata, Ministerul a transmis si o serie de precizari privind vaccinarea anti-COVID a acestei categorii de persoane.

Ala Nemerenco: Ministerul Sanatatii nu este pregatit pentru venirea vaccinului anti-COVID-19

Consilierul prezidential pe probleme de sanatate, Ala Nemerenco, anunta ca Ministerul Sanatatii nu este pregatit pentru venirea vaccinului anti-COVID-19 in Republica Moldova. Potrivit ei, autoritatile de la Chisinau nu ar fi pregatite nici din punct de vedere logistic si nici din punctul de vedere al aspectelor birocratice pentru demararea procesului de imunizare, informeaza IPN.

Doua noi cazuri de infectare cu noua tulpina de coronavirus din Marea Britanie, depistate in Romania: Ambele cazuri sunt din Bucuresti. Ministerul Sanatatii recomanda amanarea deciziilor de relaxare

Inca doua noi cazuri de infectare cu noua tulpina de coronavirus din Marea Britanie au fost depistate pe teritoriul Romaniei. Ambele cazuri sunt din Bucuresti. Nici una dintre cele doua persoane nu a calatorit.

Vlad Voiculescu incepe demiterile la Ministerul Sanatatii. Cine sunt primele persoane vizate

Vlad Voiculescu a anuntat ca va demite sefii din institutiile subordonate Ministerului Sanatatii.

Vlad Voiculescu incepe epurarile la Ministerul Sanatatii. Cine sunt primele persoane vizate

Vlad Voiculescu a anuntat ca va demite sefii din institutiile subordonate Ministerului Sanatatii, dar si pe majoritatea secretarilor de stat, din vechea garda ramanand un singur liberal, persoana care se ocupa si de coordonarea procesului de vaccinare din cadrul institutiei in prezent: Andrei Baciu.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )