Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministerul Sanatatii:Recomandari privindvaccinarea anti-COVID a persoanelor care iau tratament anticoagulant

Adevărul Adevărul,
Ministerul Sanatatii:Recomandari privindvaccinarea anti-COVID a persoanelor care iau tratament anticoagulant

Ministerul Sanatatii a precizat, vineri, capacientii care iau tratament anticoagulant sau antiagregant se pot vaccina impotriva COVID-19. Tododata, Ministerul a transmis si o serie de precizari privind vaccinarea anti-COVID a acestei categorii de persoane. continuă pe Adevărul

Pot fi vaccinati anti-COVID-19 pacientii care iau tratament anticoagulant sau antiagregant? Precizarile Ministerului Sanatatii

Ministerul Sanatatii precizeaza ca pacientii care iau tratament anticoagulant sau antiagregant se pot vaccina impotriva COVID-19. intr-o postare pe Facebook, reprezentantii institutiei guvernamentale fac o.

Recomandarile Ministerului Sanatatii pentru persoanele care iau tratament anticoagulant si care doresc sa se vaccineze impotriva COVID

Ministerul Sanatatii a facut vineri noi precizari legate de vaccinarea impotriva Covid-19 si a asigurat pacientii care iau tratament anticoagulant sau antiagregant ca se pot vaccina in siguranta, fara sa intrerupa tratamentul.

MINISTERUL SANATATII: Romania are un singur caz de tulpina covid descoperita in UK

In Romania au fost analizate pana acum 76 de probe pentru a identifica noi tulpini de coronavirus si a fost depistat doar un caz cu varianta din UK, a precizat miercuri Ministerul Sanatatii, potrivit g4media.

Ministerul Sanatatii cere mentinerea restrictiilor in Bucuresti

Ministerul Sanatatii a recomandat astazi Comitetului Municipiului Bucuresti pentru Situatii de Urgenta CMBSU) amanarea deciziilor de relaxare, avand in vedere aparitia noii tulpini de coronavirus din Marea Britanie in Capitala.

Ala Nemerenco: Ministerul Sanatatii nu este pregatit pentru venirea vaccinului anti-COVID-19

Consilierul prezidential pe probleme de sanatate, Ala Nemerenco, anunta ca Ministerul Sanatatii nu este pregatit pentru venirea vaccinului anti-COVID-19 in Republica Moldova. Potrivit ei, autoritatile de la Chisinau nu ar fi pregatite nici din punct de vedere logistic si nici din punctul de vedere al aspectelor birocratice pentru demararea procesului de imunizare, informeaza IPN.

Vlad Voiculescu incepe epurarile la Ministerul Sanatatii. Cine sunt primele persoane vizate

Vlad Voiculescu a anuntat ca va demite sefii din institutiile subordonate Ministerului Sanatatii, dar si pe majoritatea secretarilor de stat, din vechea garda ramanand un singur liberal, persoana care se ocupa si de coordonarea procesului de vaccinare din cadrul institutiei in prezent: Andrei Baciu.

Anuntul transant pentru toti cei care ezita sa se vaccineze anti-Covid. Ministerul Sanatatii spune totul clar

Etapa a doua a vaccinari anti-Covid a inceput si, desi sunt multi oameni care vor si deja s-au programat la vaccin, exista si romani care inca ezita sa faca acest pas. Din ce zic.

Vlad Voiculescu incepe demiterile la Ministerul Sanatatii. Cine sunt primele persoane vizate

Vlad Voiculescu a anuntat ca va demite sefii din institutiile subordonate Ministerului Sanatatii.

Lista completa a persoanelor care se pot vaccina in etapa a II-a. Toate categoriile profesionale adaugate de Guvern

Executivul a aprobat miercuri, in sedinta de Guvern o serie de noi categorii de persoane care intra in cea de-a doua etapa a campaniei de vaccinate anti-COVID. Mai mult decat atat, in cursul zilei de miercuri,.

DOCUMENT Lista completa a persoanelor care se pot vaccina impotriva COVID in etapa a doua Se vor putea vaccina in Romania si cetatenii europeni si strainii cu sedere legala

Cetatenii europeni si strainii cu sedere legala in Romania se vor putea vaccina impotriva COVID in tara noastra. Prevederea este inclusa intr-o hotarare prin care guvernul a extins si categoriile de persoane si de angajati din domenii considerate esentiale care vor fi cuprinse in etapa a doua de vaccinare. De asemenea, anumite categorii vor avea prioritate odata cu inceperea etapei a treia de vaccinare, care vizeaza populatia generala.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2169 seconds )