Libnet.ro
UNICEF

05:45

Ministerul Sanatatii: Noile teste de sanitatie din cele 50 de spitale cu probe neconforme vor fi efectuate la laboratorul ICECHIM

Adevărul Adevărul,
Ministerul Sanatatii: Noile teste de sanitatie din cele 50 de spitale cu probe neconforme vor fi efectuate la laboratorul ICECHIM

Ministerul Sanatatii MS) a anuntat, marti seara, ca, in cadrul anchetei administrative in cazul biocidelor, a fost dispusa recoltarea de probe in vederea stabilirii concentratiei si a substantelor active din dezinfectantii utilizati in spitalele unde probele de sanitatie nu au iesit conforme, la laboratorul ICECHIM. continuă pe Adevărul

Ciolos: Vor fi testate toate substantele dezinfectante din toate spitalele romanesti. Prioritate vor avea esantioanele care provin din cele 50 de spitale cu probleme de sanitatie (VIDEO)

Premierul Dacian Ciolos a declarat ca a cerut Ministerului Sanatatii sa ia probe din toate biocidele folosite in toate spitalele din tara. Acestea vor fi analizate in laboratorul ICECHIM, iar.

Ministerul Sanatatii va testa toti dezinfectantii folositi in spitale

Ministerul Sanatatii MS) a anuntat, vineri seara, ca a elaborat un plan de masuri pntru extinderea controalelor in spitale si vor fi prelevate, in regim de urgenta, teste de sanitatie privind utilizarea tuturor biocidelor folosite in cadrul unitatilor sanitare cu paturi. Recoltarea se va derula prin controale incrucisate, in unitatile sanitare unde au fost depistate neconformitati.

Ministerul Sanatatii va testa toti dezinfectantii folositi in spitale. Nu doar produsele Hexi Pharma sunt neconforme

Ministerul Sanatatii MS) a anuntat, vineri seara, ca a extins testele de sanitatie privind utilizarea tuturor biocidelor folosite in cadrul unitatilor sanitare cu paturi. Recoltarea se va derula prin controale incrucisate, in unitatile sanitare unde au fost depistate neconformitati. Nu doar produsele Hexi Pharma ar fi neconforme.

Hexi Pharma, aparata de autoritatile din Romania. Ministerul Sanatatii, dat in judecata de liderul mondial Anios in dezinfectanti, pentru ca nu a vrut sa publice neregulile (VIDEO)

Catalin Tolontan, jurnalistul de la Gazeta Sporturilor face noi dezvaluiri privind dezinfectantii folositi in spitalele din tara noastra. Din cele transmise pe site-ul sau, se pare ca cei de la firma.

Ministerul Sanatatii a fost condus de 16 oameni in ultimii 16 ani, cea mai mare frecventa intalnita la nivel european (VIDEO)

In ultimii 16 ani, Ministerul Sanatatii a fost condus de 16 ministri, informeaza B1 TV. in medie, am avut cate un ministru in fiecare an. Este cea mai mare frecventa.

Colegiul medicilor, sesizat de Ministerul Sanatatii, in cazul Ekeng

Ministerul Sanatatii a sesizat Colegiul Medicilor in legatura cu modul in care medicul de la ambulanta privata a intervenit in cazul tragicului eveniment in urma caruia fotbalistul dinamovist Patrick Ekeng a decedat.

Ce decizie a luat Ministerul Sanatatii dupa moartea fotbalistului Patrick Ekeng

Ministerul Sanatatii a sesizat Colegiul Medicilor in legatura cu modul in care medicul de la ambulanta privata a intervenit in cazul tragicului eveniment in urma caruia fotbalistul.

Departamentul pentru Situatii de Urgenta si Ministerul Sanatatii fac un control la Ambulanta Puls, dupa decesul lui Ekeng

Departamentul pentru Situatii de Urgenta si Ministerul Sanatatii fac un control la Ambulanta Puls, dupa decesul fotbalistului Patrick Ekeng, fiind verificate dotarile salvarilor, angajatii si calificarea acestora, documentele din cazurile de urgenta si.

Verificarea contractelor cu Hexi Pharma ale spitalelor din surbordinea Ministerului Sanatatii. Noi teste la ICECHIM

Contractele incheiate de spitalele din subordinea Ministerului Sanatatii cu firma Hexi Pharma vor fi verificate prin intermediul compartimentelor de audit si vor fi recoltate probe pentru stabilirea concentratiei si a substantelor active din dezinfectantii utilizati in spitalele unde probele de sanitatie nu au iesit conforme, la laboratorul ICECHIM, informeaza marti MS.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2269 seconds )