Libnet.ro
UNICEF

15:00

Ministerul Sanatatii va returna catre buget 100 de milioane de euro, bani care nu au fost distribuiti spitalelor, a anuntat seful Comisiei de Sanatate din Camera Deputatilor

B1 B1,
Ministerul Sanatatii va returna catre buget 100 de milioane de euro, bani care nu au fost distribuiti spitalelor, a anuntat seful Comisiei de Sanatate din Camera Deputatilor

Ministerul Sanatatii va returna bugetului de stat peste 100 de milioane de euro, bani care nu au fost distribuiti spitalelor, a declarat Corneliu Florin Buicu, presedintele Comisiei de Sanatate din Camera. continuă pe B1

Ministerul Sanatatii a primit terenul unde se va construi un spital regional la Cluj

Ministerul Sanatatii a primit terenul de 144. 000 metri patrati, pe care va fi construit spitalul regional de la Cluj. Secretariatul General al Guvernului va transmite o cerere catre Consiliul Judetean Cluj.

Plati in avans de 128,2 milioane euro pentru fermierii care au depus cereri in Campania 2016

Suma totala autorizata la plata de catre Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA), reprezentand avansul aferent Campaniei 2016, este de 128,2 milioane euro pentru un numar de 154. 003 fermieri, care au depus cereri pentru plata unica, informeaza un comunicat al institutiei, trimis Redactiei.

Razboiul medicamentelor. Cum incearca Ministerul Sanatatii sa forteze industria farmaceutica sa acopere cererea pietii

Ministerul Sanatatii forteaza industria farmaceutica sa acopere necesarul de medicamente cerut de piata si este hotarat sa oblige actorii din industria farma sa raporteze zilnic stocurile de medicamente si operatiunile comerciale pe care le fac. Asta spre disperarea producatorilor, distribuitorilor si farmaciilor.

Profihairshop a investit 100.000 euro in deschiderea magazinului din Veranda Mall

Profihairshop, retailer specializat in comercializarea de produse profesionale pentru ingrijirea parului, deschide un nou magazin al retelei, in Veranda Mall din zona Obor, in urma unei investitii de 100. 000 euro.

Indicii, in scadere, pe fondul unei lichiditati de 4,86 milioane euro

Indicii Bursei de Valori Bucuresti BVB) au incheiat sedinta de tranzactionare de ieri depreciindu-se, in contextul in care a fost inregistrat un volum de tranzactionare de 21,88 milioane de lei 4,86 milioane euro), mai mic decat marti 5,67 milioane euro).

Piata a continuat sa scada, pe un rulaj de doar 3,5 milioane euro

Sapte dintre indicii Bursei de Valori Bucuresti BVB) au incheiat sedinta de tranzactionare de ieri in depreciere, in contextul in care a fost inregistrat un volum de tranzactionare de 16 milioane de lei 3,54 milioane euro), mai mic decat vineri 3,56 milioane euro).

Investitii de 100.000 euro pentru reducerea cantitatii de plastic la Apa Calipso

Produsele din plastic precum PET-urile se descompun natural foarte greu in decursul a cateva zeci sau sute de ani, in functie de conditiile de mediu la care sunt supuse. Anumite tipuri de plastic nu se degradeaza, insa, niciodata. PET-ul este cel mai folosit ambalaj alimentar din lume. Proiectul, finantat din resurse proprii, de catre producatorul apei naturale de izvor Calipso,, o investitie de 41 mil lei, are ca scop reducerea cantitatii de plastic folosite anual cu cca. 60 tone, avand o componenta ecologica considerabila. Cifra de afaceri realizata de compania Calipso in primele 9 luni ale acestui an se ridica la 41 milioane lei, iar o parte din investitii si planurile de investitii viitoare aduc o contributie importanta de mediu.

Vlad Voiculescu raspunde acuzatiilor privind scandalul in care a fost implicat alaturi de jurnalistul Vlad Mixich: Nu exista niciun contract de consultanta intre Ministerul Sanatatii si Vlad Mixich

Ministrul Sanatatii Vlad Voiculescu si Vlad Mixich, aflat la conducerea Agentiei Nationale a Medicamentului raspund acuzatiilor lansate de un tabloid din Romania.

Deutsche Bank a obtinut un profit de 278 milioane euro si a majorat provizioanele pentru litigii

Deutsche Bank a inregistrat un profit neasteptat, de 278 de milioane de euro, in trimestrul al treilea, dupa pierderi record in aceeasi perioada a anului trecut, sustinut de operatiunile de trading, si a majorat provizioanele pentru litigii, transmite Reuters.

VIDEO 600 de milioane de euro pentru renovarea Camp Nou - Modernizarea stadionului nu va afecta desfasurarea meciurilor

Lucrarile de modernizare la stadionul Camp Nou vor fi demarate vara urmatoare intr-un proiect de renovare in valoare de 600 milioane euro si se vor incheia in 2021, fara sa impiedice desfasurarea meciurilor echipei FC Barcelona pe propria arena.

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2257 seconds )