Libnet.ro
UNICEF

16:45

Ministrii lui Ciolos, audiati in comisiile de specialitate

România Liberă România Liberă,
Ministrii lui Ciolos, audiati in comisiile de specialitate

Au inceput audierile ministrilor propusi de premierul desemnat Dacian Ciolos. continuă pe România Liberă

Ministrii propusi de Dacian Ciolos, audiati incepand cu ora 13.00 in comisiile de specialitate

Ministrii propusi de premierul desemnat Dacian Ciolos urmeaza sa fie audiati incepand cu ora 13. 00, in comisiile de specialitate din Parlament, iar ulterior sa primeasca votul de investitura, marti, in plenul reunit al legislativului.

Ministrii lui Ciolos: cum arata noul guvern tehnocrat. Scapam de frica Ordonantelor de Urgenta pentru penali, dar intram in zona confruntarii dure cu Parlamentul si partidele

Componenta guvernului Ciolos ne garanteaza ca nu ne vom mai teme de celebrele Ordonante de Urgenta care distrug reformele facute, pun in pericol statul de drept si incearca sa creeze portite de scapare pentru penalii. Cei mai multi dintre ministri sint oameni pusi exact in posturile pentru care au competenta, au o agenda reformista si o experienta relevanta pentru ministerele lor. Prezenta lui Vasile Dancu, omul de incredere al lui Liviu Dragnea, arata ca premierul desemnat Ciolos a facut compromisul politic necesar pentru a-si asigura minimul dialog cu PSD, partidul care detine inca o majoritate functionala in Parlament. Raspunde guvernul Ciolos la nevoile Strazii?.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )