Libnet.ro
UNICEF

16:15

Ministrul Afacerilor Externe, Titus Corlatean, a avut vineri o convorbire telefonica cu omologul turc, Ahmet Davutoglu, referitoare la ultimele evolutii ale crizei siriene.

B1 B1,
Ministrul Afacerilor Externe, Titus Corlatean, a avut vineri o convorbire telefonica cu omologul turc, Ahmet Davutoglu, referitoare la ultimele evolutii ale crizei siriene.

Ministrul afacerilor externe, Titus Corlatean, a avut o convorbire telefonica cu omologul turc, Ahmet Davutoglu, vineri seara, cu privire la evolutia crizei Siriene. Potrivit MAE, ministrul Corlatean a. continuă pe B1

Corlatean despre detasarea lui Kovesi in MAE: Am dat un raspuns colegial unei solicitari.

Ministrul Afacerilor Externe, Titus Corlatean, a explicat miercuri seara cum s-a facut detasarea in MAE a Laurei Codruta Kovesi, pentru o perioada de trei ani, pentru ca acesta sa poata ulterior pleca la Bruxelles, la Reprezentanta permanenta a Romaniei pe langa UE, potrivit Agerpres. Ieri marti - n. r. ) am fost contactat de conducerea Ministerului Justitiei si de d-na ministru al Justitiei, care mi-a spus ca, in urma discutiei cu d-na Kovesi, s-a ajuns la un acord pentru ca Ministerul .

MAE: Cipru reconfirma sprijinul pentru aderarea Romaniei la Schengen

Ministrul Afacerilor Externe, Titus Corlatean, s-a intalnit joi cu ambasadorul Republicii Cipru la Bucuresti, Kalliopi Avraam, care a reconfirmat sprijinul presedintiei cipriote a Consiliului UE pentru aderarea.

Titus Corlatean: Romania va actiona in episodul Turcia-Siria solidar cu tarile NATO. Atitudinea Bucurestiului e de sustinere foarte clara a Turciei

Ministrul de Externe Titus Corlatean a declarat, joi, ca Romania va actiona solidar si concordant cu ceilalti membri NATO in privinta episodului tensionat de la granita dintre Turcia si Siria, el aratand si ca atitudinea Bucurestiului este de sustinere foarte clara a Turciei: In mod evident, Romania va actiona solidar si concordant cu ceilalti membri ai NATO si pe masura ce lucrurile vor evolua, noi speram sa se fi depasit acest episod tensionat, dar evident ca vom fi intr-o stransa coordonare cu ceilalti aliati, iar pozitia NATO este foarte clara si a fost deja exprimata, a afirmat Titus Corlatean.

Titus Corlatean, la Digi24: Exista noi demersuri de ingropare a scriitorului Jozsef Nyiro in Romania, nu putem accepta

Ministrul roman de Externe, Titus Corlatean, a declarat marti seara, la Digi24, ca au existat noi demersuri pentru reinhumarea scriitorului Jozsef Nyiro in Romania, in luna octombrie, fapt care nu poate fi acceptat de partea romana.

Chestiunea Tezaurului prezinta o importanta deosebita si o prioritate pentru Romania

Subiectul Tezaurului depozitat in Rusia in Primul Razboi Mondial prezinta o importanta deosebita pentru Romania si ramane o prioritate pentru MAE, a declarat, ieri, ministrul de externe Titus Corlatean.

Corlatean a avut o discutie cu omologul turc, despre criza siriana.

Ministrul roman al Afacerilor Externe, Titus Corlatean, a avut, vineri seara, o convorbire telefonica cu omologul turc, Ahmet Davutoglu, referitoare la ultimele evolutii ale crizei siriene, informeaza MAE, potrivit Mediafax. Conform sursei citate, seful diplomatiei romane a condamnat recentele actiuni agresive ale Siriei din 3 octombrie 2012, subliniind ca astfel de actiuni sunt inadmisibile si reprezinta o incalcare flagranta a dreptului international si pun in pericol stabilitatea si .

Ministerul Afacerilor Externe condamna ferm actiunile agresive ale Siriei impotriva Turciei

Romania condamna bombardamentele Siriei asupra Turciei, anunta Ministerul de Externe, care precizeaza ca tara noastra este solidara cu poporul turc. Ministerul Afacerilor Externe condamna ferm actiunile .

Politic Show: Blaga, catre MRU in scandalul cheltuielilor de protocol: Ai grija ca asta sa nu fie borduriada ta; Mihai Voicu: PNL nu a discutat despre proiectul privind gratierile, nu stiu sa aiba girul USL; Cristian Preda: USL va aplauda alaturi de Voicu

Romanul la vot: portretul-robot. PSD si PNL formeaza o alianta, dar alegatorii celor doua partide sunt radical diferiti. Pentru social-democrati opteaza romanii. Corlatean despre detasarea lui Kovesi in MAE: Am dat un raspuns colegial unei solicitari. Ministrul Afacerilor Externe, Titus Corlatean, a explicat miercuri.

Corlatean: Am dat curs solicitarii Ministerului Justitiei pentru detasarea lui Kovesi la Bruxelles. Nu am tinut cont de evaluarile mele

Ministrul de Externe Titus Corlatean a declarat ca in privinta numirii Codrutei Kovesi in functia de Inalt Reprezentant al Ministerului Justitiei la Bruxelles a tinut cont de argumentele prezentate de ministrul Justitiei Mona Pivniceru si nu de evaluarile sale personale cu privire la fostul procuror general, informeaza Mediafax.

Corlatean despre declaratia lui Viktor Orban: Suntem liberi si ospitalieri, dar avem si ...

Ministrul de Externe, Titus Corlatean, a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, ca Romania primeste cu ospitalitate oficialii din Ungaria, insa doreste sa se tina cont de sensibilitatile cu privire la interferarea in campania electorala din aceasta toamna, scrie Mediafax. Cu totii suntem liberi si ma bucur ca suntem liberi. Si in general oamenii din tara asta, ca vorbim de romani, de maghiari, de germani sau alte nationalitati, suntem oameni ospitalieri. Romania primeste cu ospitalitate .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )