Libnet.ro
UNICEF

01:06

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, atentionat de mitropolitul Banatului: Deschideti punga pentru irigatii. Nu mai vorbim de o agricultura medievala (VIDEO)

B1 B1,
Ministrul Agriculturii, Petre Daea, atentionat de mitropolitul Banatului: Deschideti punga pentru irigatii. Nu mai vorbim de o agricultura medievala (VIDEO)

Aflat in Timisoara, la o expozitie de agricultura, ministrul Petre Daea a primit un mesaj de la mitropolitul Banatului. Sa nu uite sa deschida punga pentru irigatii, pentru ca nu mai putem realiza. continuă pe B1

Mitropolitul Banatului, ruga pentru ministrul Agriculturii: Deschideti punga pentru irigatii, nu asteptati ploaia

Mitropolitul Banatului, IPS Ioan Selejan, l-a rugat pe ministrul Agriculturii, Petre Daea, sa nu uite sa deschida punga pentru irigatiile din agricultura, pentru ca nu se mai poate realiza.

VIDEO Ministrul Petre Daea, despre programul Lana: Va dam un leu pe kilogram pentru ca o vandeti. iti asigura tunsul

Cel mai mare targ agricol din Vestul tarii si-a deschis, vineri, portile la Timisoara. La evenimentul organizat de Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara Banatul USAMVB) din Timisoara a participat si Ministrul Agriculturii, Petre Daea.

Legea risipei alimentare, amanata. Ministrul Agriculturii: Am crea un comert paralel pe care nu l-am putea tine sub control

Legea risipei alimentare, care trebuia sa intre in vigoare pe 21, mai trebuie modificata. Acesta este motivul pentru care nu exista inca norme de aplicare. Ministrul Agriculturii spune ca se ia.

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )