Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ministrul Agriculturii: Pierderile cauzate de seceta se vor despagubi cu sume considerabile

Adevărul Adevărul,
Ministrul Agriculturii: Pierderile cauzate de seceta se vor despagubi cu sume considerabile

Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Adrian Oros, a declarat vineri, la Oradea, ca din cele 2,9 milioane de hectare insamantate in toamna, aproape 1,4 milioane de hectare au fost calamitate, mai mult sau mai putin, urmand ca toti cei care au avut pierderi sa fie despagubiti. continuă pe Adevărul

Ministrul Agriculturii, la intalnirea cu agricultorii din Baragan: Despagubirile pentru seceta, acordate dupa 15 iunie

Fermierii romani vor primi despagubiri pentru culturile calamitate de seceta dupa data de 15 iunie. Acesta este anuntul facut de ministrul Agriculturii Adrian Oros, care a fost in vizita in Baragan marti, 26 mai. Ialomita se afla in acest moment pe primele locuri la nivel national in ceea ce priveste suprafetele distruse 100% de seceta severa. Din peste 140. 000 de hectare cultivate, aproximativ 130. 000 de hectare au fost compromise.

MINISTRUL AGRICULTURII ACUZA: Suprafetele afectate de seceta - doar jumatate din cele raportate de fermieri

Suprafetele calamitate de seceta raportate de fermieri nu sunt aceleasi cu cele constatate in teren, a declarat, ieri, Adrian Oros, ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale. Conform raportarilor fermierilor, pana in acest moment, peste 1,6 milioane de hectare de culturi agricole sunt calamitate de seceta, dar din verificarile realizate pana in prezent, sunt calamitate culturile de pe 914. 000 de hectare.

MINISTRUL AGRICULTURII: Programul Tomate a fost compromis pentru ca au fost date in plata multe dosare fictive

Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Adrian Oros, a declarat vineri, la Oradea, ca Programul Tomate a fost compromis pentru ca s-a permis sa fie date in plata foarte multe dosare fictive, el referindu-se din noul la cele 417 astfel de cazuri din judetul Olt, in legatura cu care a fost sesizat DNA.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )