Libnet.ro
UNICEF

19:45

Ministrul Apararii israelian, Ehud Barak, se retrage din politica dupa alegerile din ianuarie

Hotnews Hotnews,
Ministrul Apararii israelian, Ehud Barak, se retrage din politica dupa alegerile din ianuarie

Ministrul Apararii al Israelului, Ehud Barak, a anuntat ca se retrage din viata politica, insa va ramane in functie pana dupa alegerile din 22 ianuarie, relateaza Reuters, care catalogheaza anuntul drept o surpriza. continuă pe Hotnews

Ehud Barak se retrage din politica dupa alegerile din ianuarie

Ministrul Apararii israelian, Ehud Barak, se retrage din politica dupa alegerile din ianuarie, sustin sursele de presa.

Ministrul israelian al Apararii, Ehud Barak, si-a anuntat retragerea din viata politica

Ministrul israelian al Apararii, Ehud Barak, a anuntat luni ca demisioneaza din functie si se retrage din viata politica, transmite BBC. Am decis sa ma retrag din viata politica si sa nu mai candidez la.

Ministrul israelian al Apararii si-a anuntat retragerea din viata politica

Ehud Barak, ministrul israelian al Apararii, a anuntat ca renunta la viata politica, urmand sa se se retraga devinitiv dupa formarea unui nou guvern in urma alegerilor legislative programate pe 22 ianuarie.

Ministrul apararii ataca CSAT si Strategia Nationala de Aparare.

Intr-un episod care poate fi calificat drept bizar, ministrul Apararii, Corneliu Dobritoiu, s-a lansat ieri, cu prilejul unei conferinte pe teme de securitate desfasurata la Academia Romana, intr-o serie de atacuri la adresa Consiliului Suprem de Aparare a Tarii si a Strategiei Nationale de Aparare. Atacurile au atras replica virulenta a consilierului prezidential pentru securitate nationala, Iulian Fota, aflat in sala, care l-a acuzat la randul sau pe Dobritoiu ca raspandeste minciuni .

Ministrul Apararii: Guvernul va aloca anual 0,1% din PIB pentru avioanele multirol

Guvernul va aloca anual 0,1% din PIB pentru achizitia de avioane multirol, program derulat pe o perioada de cinci ani, a declarat luni ministrul Apararii Nationale, Corneliu Dobritoiu, citat de Agerpres. El a dat asigurari ca se vor gasi resurse financiare pentru cumpararea de avioane multirol.

Ministrul Apararii, Corneliu Dobritoiu: La revizuirea Constitutiei, sa modificam si Legea CSAT. Poate schimbam si denumirea

Ministrul Apararii Nationale, Corneliu Dobritoiu, a sustinut, luni, ca, odata cu modificarea Constitutiei, ar trebui sa se propuna si modificarea legii de functionare a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT) si chiar denumirea acestei structuri, transmite Mediafax.

Dispute intre ministrul Apararii, Corneliu Dobritoiu, si consilierul prezidential Iulia Fota, la o dezbatere la Academia Romana. Cei doi au parasit sala

Ministrul Apararii, Corneliu Dobritoiu, si consilierul prezindential Iulian Fota au avut un schimb dur de replici, luni, in Aula Academiei Romane, pe tema strategiei nationale de aparare, primul criticand continutul documentului, iar celalalt acuzandu-l pe ministru de minciuna si politizare, potrivit Mediafax.

Portugalia se retrage din Eurovision 2013, din motive financiare

Portugalia a anuntat ca se retrage din concursul Eurovision de anul viitor, invocand restrictii bugetare, informeaza Le Figaro. RTP postul de televiziune public n. r. ) a anuntat institutiile competente ca.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )