Libnet.ro
UNICEF

19:45

Ministrul Apararii ucrainean, eliberat din functie in urma situatiei din Crimeea

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ministrul Apararii ucrainean, eliberat din functie in urma situatiei din Crimeea

Ministrul apararii ucrainean a fost eliberat din functie ca urmare a modului in care a gestionat situatia anexarii Crimeii de Rusia, dupa ce s-a aflat ca mai putin de un sfert dintre soldatii din Peninsula planuiau sa ramana in armata ucraineana, potrivit Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Criza din Ucraina: Ministrul Apararii a demisionat, Rusia a fost privata de Summitul G8 de la Soci

Occidentul, care a anulat summitul G8 din Rusia, continua sa-si ofere sprijinul pentru Kiev, dar umilinta suferita de Ucraina l-a determinat marti pe ministrul Apararii sa-si depune demisia, scrie AFP.

Ministrul Apararii de la Kiev si-a depus demisia. Noul ministru este Mihailo Koval.

UPDATE: Rada Suprema a acceptat demisia ministrului Apararii, Ihor Tenyukh, anunta UNIAN. -------------------------------- Ministrul ucrainean al Apararii, Ihor Tenyukh, a anuntat ca demisioneaza, dar Parlamentul de la Kiev a respins cererea de demisie a acestuia, informeaza agentia ucraineana de stiri, UNIAN. Din cei 327 de parlamentari prezenti, doar 197 au votat pentru aprobarea demisiei lui Tenyukh. Sedinta din rada de la Kiev continua, sefii gruparilor parlamentare sustinand .

Ministrul Apararii de la Kiev si-a depus demisia. Parlamentul a respins-o.

Ministrul ucrainean al Apararii, Ihor Tenyukh, a anuntat ca demisioneaza, dar Parlamentul de la Kiev a respins cererea de demisie a acestuia, informeaza agentia ucraineana de stiri, UNIAN. Din cei 327 de parlamentari prezenti, doar 197 au votat pentru aprobarea demisiei lui Tenyukh. Sedinta din rada de la Kiev continua, sefii gruparilor parlamentare sustinand discursuri. Ihor Tenyukh este membru al partidului ntionalist Svoboda. A fost comandantul fortelor navale ale Ucrainei din 2006 si .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )