Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul Banicioiu, dupa ce finul sau a fost retinut de DNA: Sunt socat

Antena3 Antena3,
Ministrul Banicioiu, dupa ce finul sau a fost retinut de DNA: Sunt socat

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, se declara socat de retinerea lui Octavian Bitu, numit director al Salii Polivalente Bucuresti in mandatul sau de ministru al Sportului, si spune ca i-a botezat un. continuă pe Antena3

Fostul sef al ANAF Serban Pop a fost retinut de DNA pentru complicitate la luare de mita. Alina Bica, audiata in acelasi dosar

Serban Pop, fostul director al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, a fost retinut marti pentru 24 de ore de procurorii DNA, anunta Digi 24. Serban Pop este acuzat de complicitate la luare de mita, informeaza Agerpres, citand surse judiciare. Pop a fost citat marti dimineata alaturi de Alina Bica la sediul DNA, cei doi fiind audiati intr-un dosar de luare de mita pentru solutionarea unui dosar DIICOT in favoarea omului de afaceri Horia Simu. Serban Pop, ar fi primit de la Horia Simu suma de 230. 000 euro mita, iar Alina Bica este suspectata ca ar fi primit o mita de 17. 500 de euro pentru a clasa un dosar in care este implicat omul de afaceri Horia Simu. Serban Pop a fost sef al Fiscului timp de un an, in perioada 2012-2013.

Reactia ministrului Banicioiu, dupa ce finul sau a fost retinut: Sunt socat

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, se declara socat de retinerea lui Octavian Bitu, numit director al Salii Polivalente Bucuresti in mandatul sau de ministru al Sportului, si spune ca i-a botezat un.

UPDATE Fostul director al ANAF Serban Pop si fosta sefa DIICOT Alina Bica au fost retinuti de DNA pentru luare de mita

Serban Pop, fostul director al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, si Alina Bica, fost procuror sef al DIICOT, au fost retinut marti pentru 24 de ore de procurorii DNA. DNA arata, intr-un comunicat, ca Serban Pop este urmarit penal in acest dosar pentru complicitate la luare de mita, iar Alina Bica pentru luare de mita si participatie improprie sub forma determinarii cu intentie la savarsirea fara vinovatie a infractiunii de abuz in serviciu. De asemenea, omul de afaceri Horia Simu este urmarit penal pentru dare de mita. Bica si Pop sunt acuzati ca au luat mita pentru solutionarea favorabila a unui dosar DIICOT in favoarea omului de afaceri Horia Simu. Alina Bica si Serban Pop vor fi prezentati miercuri Inaintei Curti de Casatie si Justitie cu propunere de arestare preventiva pentru 30 zile.

Vicepresedinte PSD Sector 4 si director al Salii Polivalente, Octavian Bitu a fost retinut de DNA in urma unui flagrant. Politicianul a primit mita 10.000 de lei

Octavian Bitu, director al Complexului Sportiv National Sala Polivalenta din Bucuresti, aflat in subordinea Ministerul Tineretului si Sportului, si vicepresedinte al PSD sector 4, a fost retinut marti seara de procurorii DNA, in urma unui flagrant in care acesta a primit mita suma de 10. 000 de lei de la un om de afaceri, potrivit unui comunicat al Directiei NAtionale Anticoruptie.

Serban Pop, fostul sef ANAF, a fost retinut. Surse: Pop este acuzat de complicitate la infractiunea de luare de mita

Fostul sef al ANAF, Serban Pop a fost retinut marti, dupa ce a fost audiat la sediul DNA, informeaza B1 TV. Retinerea are loc intr-un dosar, in care ar fi savasit fapte de coruptie legate de retrocedari.

Serban Pop, fostul sef ANAF, a fost retinut. Surse: Pop este acuzat de complicitate la infractiunea de luare de mita (VIDEO)

Fostul sef al ANAF, Serban Pop a fost retinut marti, pentru 24 de ore, dupa ce a fost audiat la sediul DNA, informeaza B1 TV. Potrivit unor surse, este vorba despre o mita de 230 de mii de euro pe care fostul.

Directorul Salii Polivalente din Bucuresti a fost retinut pentru luare de mita

Octavian Bitu, directorul Salii Polivalente din Bucuresti, a fost retinut, miercuri seara, de procurorii DNA, informeaza Mediafax. Octavian Bitu este acuzat ca a cerut 10. 000 de euro si cedarea unei constructii.

Un roman care conducea un camion cu 26 de refugiati a fost retinut in Austria. Trei copii se afla in stare grava

Trei copii se afla in stare critica dupa ce au fost gasiti deshidratati intr-un al doilea camion care transporta 26 de imigranti din Austria in Germania. Soferul camionului, un roman in varsta de 29 de ani prins la granita cu Germania dupa o urmarire, a fost arestat.

Ancheta in cazul mortii a 71 de refugiati intr-un camion: Un al cincilea suspect, un bulgar, a fost retinut de politia ungara

Un al cincilea suspect, un bulgar, a fost retinut de politia ungara in noaptea de sambata spre duminica, in cadrul anchetei privind camionul gasit abandonat in Austria si in care se aflau cadavrele a 71 de refugiati, a anuntat duminica politia ungara, citata de AFP.

Un roman care conducea un camion cu 26 de refugiati a fost retinut in Austria

Un roman in varsta de 29 de ani, care conducea un camion cu 26 de refugiati, a fost retinut in Austria, trei copii din autovehicul fiind in stare grava din cauza deshidratarii, a informat sambata agentia austriaca de presa APA, citata de Reuters in pagina electronica.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )