Libnet.ro
UNICEF

08:00

Ministrul Catalin Predoiu s-a intalnit, din nou, cu reprezentanti ai grefierilor

Adevărul Adevărul,
Ministrul Catalin Predoiu s-a intalnit, din nou, cu reprezentanti ai grefierilor

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, s-a intalnit din nou, luni, cu reprezentanti ai grefierilor, asa cum fusese planificat inca de la sfarsitul saptamanii trecute. continuă pe Adevărul

Ministrul Catalin Predoiu: Probatiunea, Cenusareasa agendei Justitiei multa vreme si aceasta eroare de strategie trebuie corectata. O luam aproape de la zero

Probatiunea a fost Cenusareasa agendei Justitiei multa vreme si aceasta eroare de strategie trebuie corectata, a afirmat ministrul Catalin Predoiu, care a precizat ca reconstructia acestui sistem se va.

Catalin Predoiu s-a intalnit cu reprezentantii grefierilor, dupa ce acestia au protestat fata de eliminarea pensiilor speciale

Ministerul Justitiei anunta ca ministrul Catalin Predoiu si alti reprezentanti ai institutiei s-au intalnit cu cei ai grefierilor, in contextul protestelor acestora, si au discutat despre intentia Guvernului de a modifica OUG 114 si cea de eliminare a pensiilor de serviciu ale grefierilor. O noua intalnire va avea loc la inceputul saptamanii viitoare.

CATALIN PREDOIU, DESPRE PROTESTELE GREFIERILOR: Sunt relativ optimist ca vom gasi impreuna o solutie astfel incat toata lumea sa fie multumita

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a avut discutii cu reprezentantii grefierilor, care sunt nemultumiti de faptul ca Guvernul doreste sa elimine pensiile de serviciu, spunand ca este relativ optimist ca se va gasi o solutie pentru ca toata lumea sa fie multumita, informeaza News. ro.

Viziunea lui Catalin Predoiu pentru a reforma sistemul de justitie

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a afirmat, luni, ca este foarte important ca procurorii din .

Clasamentul WTA: Ana Bogdan, salt de 7 locuri - Romania are din nou trei sportive in TOP 100

Ana Bogdan a urcat sapte locuri in clasamentul WTA, ea aflandu-se in acest moment pe locul 98 in lume. in urma acestei modificari din ierarhie, Romania are din nou trei sportive in TOP 100 WTA.

Mihai Gadea, cea mai frumoasa veste de Craciun: Jian Cazac va avea din nou maini

Jian Cazac, tatal din Suceava care si-a pierdut mainile in urma unui accident de munca, va primi din nou maini. Vestea a fost data, duminica, de Mihai Gadea.

Whats Up loveste din nou. Ce a putut sa faca Marius Ivancea noaptea trecuta, intr-un club din Bucuresti

Whats Up o tine din scandal in scandal. Dupa ce in urma cu doua saptamani a ajuns la politie pentru ca si-ar fi agresat iubita, artistul a comis-o din nou. De aceasta data a avut un conflict cu bodyguarzii unui club, care au trebuit sa intervina dupa ce Whats Up a lovit geamurile localului cu .

Polonia sfideaza din nou Bruxellesul: Parlamentul voteaza o lege care sanctioneaza judecatorii care se opun reformelor in Justitie

Polonia sfideaza din nou Bruxellesul: Camera deputatilor a aprobat vineri o lege care permite sanctionarea judecatorilor care se opune reformelor judiciare, un proiect denuntat de opozitie drept o amenintare la adresa statului de drept, scrie AFP.

Epoca Fidel Castro ia sfarsit in Cuba. Tara are din nou un premier, dupa peste 40 de ani

Presedintele cubanez Miguel Diaz-Canel l-a numit sambata pe ministrul turismului Manuel Marrero Cruz in functia de premier, primul de peste patru decenii, in baza unei constitutii care incearca sa descentralizeze rolul fostului lider Fidel Castro, relateaza Reuters.

Dan Nistor dorit din nou de FCSB

Mijlocasul dinamovist Dan Nistor se afla in atentia clubului FCSB pentru un transfer in pauza competitionala din iarna.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )