Libnet.ro
UNICEF

12:00

Ministrul Comunicatiilor: Vrem ca statul roman sa aiba propriul satelit pentru reducerea costurilor de comunicatii

B1 B1,
Ministrul Comunicatiilor: Vrem ca statul roman sa aiba propriul satelit pentru reducerea costurilor de comunicatii

Ministrul Comunicatiilor, Razvan Cotovelea, a afirmat, miercuri, ca statul roman vrea sa aiba propriul satelit pentru reducerea costurilor de comunicatii. Este vorba de un satelit pe care sa avem toate. continuă pe B1

Razvan Cotovelea, ministrul Comunicatiilor: Vrem ca statul roman sa aiba propriul satelit pentru reducerea costurilor de comunicatii/In 2015 vom anunta pasii concreti

Razvan Cotovelea, ministrul Comunicatiilor, a anuntat miercuri ca statul roman vrea sa aiba propriul satelit pentru reducerea costurilor de comunicatii. Este vorba de un satelit pe care sa avem toate tipurile de comunicatii, comunicatii speciale ale MAPN-ului, comunicatii specifice Ministerului de Externe si de asemenea posibilitatea de a inchiria spatiu liniei de comunicatii catre orice intreprinzator privat. Incepand din iarna acestui an - primavara anului viitor vom elabora un plan de dezvoltare in acest sens sa vedem de ce capacitate avem nevoie si care sunt costurile. Exista sateliti care costa 70-80 milioane de euro si altii care costa de sute de mii de euro. Spre exemplu, Azerbaidjan-ului, care si-a construit si lansat propriul satelit de putere medie, i-au trebuit 3-4 ani de la momentul elaborarii planului pana la realizare', a mai precizat ministrul.

Ministrul Comunicatiilor: Vrem ca statul roman sa aiba propriul satelit pentru reducerea costurilor de comunicatii

Ministrul Comunicatiilor, Razvan Cotovelea, a afirmat, miercuri, ca statul roman vrea sa aiba propriul satelit pentru reducerea costurilor de comunicatii. Este vorba de un satelit pe care sa avem toate.

UPDATE Ministrul Comunicatiilor, surprins de anuntul Telekom Romania privind vanzarea Palatului Telefoanelor: Nu mai avem nici o putere in Consiliul de Administratie, dar avem dreptul de preemptiune

Ministrul Comunicatiilor, Razvan Cotovelea, a declarat joi ca a fost 'un pic surprins' pentru ca nu a fost informat de catre Telekom Romania fostul Romtelecom) in legatura cu anuntul in presa privind scoaterea la licitatie a Palatului Telefoanelor, o cladire simbol a Bucurestiului. De ce? Pentru ca pe mine personal m-au sunat multi colegi si m-au intrebat de ce vindem Palatul Telefoanelor si cu ce pret. Ministrul spune ca statul roman are drept de preemtiune, ca de o luna si jumatate o echipa interministeriala analizeaza situatia Palatului Telefoanelor si ca probabil la sfarsitul acestei luni statul roman prin Ministerul Culturii isi va exprima sau nu dreptul de preemptiune. UPDATE Intrebati de HotNews. ro cum comenteaza afirmatiile ministrului Cotovelea privind vanzarea Palatului Telefoanelor, reprezentantii Telekom Romania Communications au declarat: Ca intotdeauna, am urmat fluxul intern de informare. Decizia privind inceperea procedurii interne in vederea vanzarii pachetului de proprietati - Palatul Telefoanelor, cladirea Tandem si proprietatea din strada Matei Millo - este luata cu aprobarea structurilor competente.

In plin proces de privatizare a Romtelecom, ministrul Comunicatiilor, Razvan Cotovelea, anunta ca operatorul are datorii istorice de sute de milioane de euro

La Romtelecom sunt datorii istorice care se ridica la sute de milioane de euro, a declarat joi Ministrul Comunicatiilor, Razvan Cotovelea, intrebat daca statul roman a mai primit dividende de la aceasta companie. Ministrul nu a spus nici care si nici catre cine sunt aceste datorii istorice. Romtelecom, care mai nou se numeste Telekom Romania Communications, dupa rebrandingul facut de Deutsche Telekom, actionarul majoritar, a avut in 2012, o cifra de afaceri de 2,78 miliarde lei, un profit net de 312,6 milioane de lei si datorii de 478,1 milioane de lei. Datele grupului elen OTE arata Romtelecom a avut in 2013 un profit operational inaintea dobanzilor, taxelor si amortizarilor EBITDA) de 159,3 milioane de euro. Mai mult, Guvernul Ponta a reluat privatizarea Romtelecom in vara anului 2013 invocand tocmai profitabilitatea companiei.

Razvan Cotovelea: Romania ar putea avea propriul satelit de comunicatii in cel mult patru ani

Romania poate avea propriul satelit pentru reducerea costurilor de comunicatii, iar lansarea acestuia ar putea avea loc in cel mult 3-4 ani, a anuntat, ieri, ministrul pentru Societatea Informationala, Razvan Cotovelea, intr-o conferinta de specialitate.

Comisia Europeana ameninta statul roman cu justitia UE, pentru poluarea cu particule fine

Comisia Europeana ameninta joi statul roman cu o actiune la Curtea de Justitie a Uniunii Europene, daca nu ia masuri pentru a se conforma normelor comunitare in privinta protectiei bucurestenilor, brasovenilor si iesenilor impotriva poluarii cu particule fine.

Statul roman, BERD, SIF Oltenia si ING si-au impus reprezentantii in conducerea Electrica

Electrica EL), cel mai mare distribuitor de energie electrica din Romania, are un nou Consiliu de Administratie CA) primul ales dupa privatizarea companiei din vara. Ambii reprezentanti ai statului roman au fost alesi in board, in vreme ce.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )