Libnet.ro
UNICEF

09:15

Razvan Cotovelea: Romania ar putea avea propriul satelit de comunicatii in cel mult patru ani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Razvan Cotovelea: Romania ar putea avea propriul satelit de comunicatii in cel mult patru ani

Romania poate avea propriul satelit pentru reducerea costurilor de comunicatii, iar lansarea acestuia ar putea avea loc in cel mult 3-4 ani, a anuntat, ieri, ministrul pentru Societatea Informationala, Razvan Cotovelea, intr-o conferinta de specialitate. continuă pe Ziarul Bursa

Razvan Cotovelea, ministrul Comunicatiilor: Vrem ca statul roman sa aiba propriul satelit pentru reducerea costurilor de comunicatii/In 2015 vom anunta pasii concreti

Razvan Cotovelea, ministrul Comunicatiilor, a anuntat miercuri ca statul roman vrea sa aiba propriul satelit pentru reducerea costurilor de comunicatii. Este vorba de un satelit pe care sa avem toate tipurile de comunicatii, comunicatii speciale ale MAPN-ului, comunicatii specifice Ministerului de Externe si de asemenea posibilitatea de a inchiria spatiu liniei de comunicatii catre orice intreprinzator privat. Incepand din iarna acestui an - primavara anului viitor vom elabora un plan de dezvoltare in acest sens sa vedem de ce capacitate avem nevoie si care sunt costurile. Exista sateliti care costa 70-80 milioane de euro si altii care costa de sute de mii de euro. Spre exemplu, Azerbaidjan-ului, care si-a construit si lansat propriul satelit de putere medie, i-au trebuit 3-4 ani de la momentul elaborarii planului pana la realizare', a mai precizat ministrul.

Ministrul Comunicatiilor: Vrem ca statul roman sa aiba propriul satelit pentru reducerea costurilor de comunicatii

Ministrul Comunicatiilor, Razvan Cotovelea, a afirmat, miercuri, ca statul roman vrea sa aiba propriul satelit pentru reducerea costurilor de comunicatii. Este vorba de un satelit pe care sa avem toate.

Ministrul Comunicatiilor: Vrem ca statul roman sa aiba propriul satelit pentru reducerea costurilor de comunicatii

Ministrul Comunicatiilor, Razvan Cotovelea, a afirmat, miercuri, ca statul roman vrea sa aiba propriul satelit pentru reducerea costurilor de comunicatii. Este vorba de un satelit pe care sa avem toate.

In plin proces de privatizare a Romtelecom, ministrul Comunicatiilor, Razvan Cotovelea, anunta ca operatorul are datorii istorice de sute de milioane de euro

La Romtelecom sunt datorii istorice care se ridica la sute de milioane de euro, a declarat joi Ministrul Comunicatiilor, Razvan Cotovelea, intrebat daca statul roman a mai primit dividende de la aceasta companie. Ministrul nu a spus nici care si nici catre cine sunt aceste datorii istorice. Romtelecom, care mai nou se numeste Telekom Romania Communications, dupa rebrandingul facut de Deutsche Telekom, actionarul majoritar, a avut in 2012, o cifra de afaceri de 2,78 miliarde lei, un profit net de 312,6 milioane de lei si datorii de 478,1 milioane de lei. Datele grupului elen OTE arata Romtelecom a avut in 2013 un profit operational inaintea dobanzilor, taxelor si amortizarilor EBITDA) de 159,3 milioane de euro. Mai mult, Guvernul Ponta a reluat privatizarea Romtelecom in vara anului 2013 invocand tocmai profitabilitatea companiei.

Modificarile la Codul Silvic ar putea avea efecte dezastruoase pe termen mediu si lung

Prevederile din proiectul de modificare si completare a Codului Silvic nu asigura o securitate reala si sustenabila a fondului forestier si ar putea avea efecte dezastruoase pe termen mediu si lung asupra fondului forestier, a economiei si a echilibrului ecologic, avertizeaza Camera de Comert Americana in Romania AmCham Romania) intr-un comunicat emis astazi.

AmCham: Modificarile la Codul Silvic ar putea avea efecte dezastruoase pe termen mediu si lung

Prevederile din proiectul de modificare si completare a Codului Silvic nu asigura o securitate reala si sustenabila a fondului forestier si ar putea avea efecte dezastruoase pe termen mediu si lung asupra fondului forestier, a economiei si a echilibrului ecologic, avertizeaza AmCham.

AmCham: Modificarile la Codul Silvic ar putea avea efecte dezastruoase pe termen mediu si lung

Prevederile din proiectul de modificare si completare a Codului Silvic nu asigura o securitate reala si sustenabila a fondului forestier si ar putea avea efecte dezastruoase pe termen mediu si lung asupra fondului forestier, a economiei si a echilibrului ecologic, avertizeaza AmCham, citata de Mediafax.

Romania va avea primul curs online deschis de MBA din Europa de Est

Romania va avea primul Massive Online Open Course MOOC curs online deschis) din Europa de Est, produs de Maastricht School of Management Romania. Cursul poate fi parcurs gratuit din 4 noiembrie pe platforma europeana iversity. org din.

Eugen Teodorovici: Romania va avea un model unic in Europa in ceea ce priveste fondurile europene

Romania va avea un model unic in Europa in privinta fondurilor europene, cu reguli foarte stricte, dar, in acelasi timp, extrem de simple, a declarat, miercuri, ministrul Fondurilor Europene, Eugen.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )