Libnet.ro
UNICEF

05:00

Ministrul Costel Alexe cere public Romsilva sa puna in aplicare Statutul Personalului Silvic

Adevărul Adevărul,
Ministrul Costel Alexe cere public Romsilva sa puna in aplicare Statutul Personalului Silvic

Ministrul Mediului, Costel Alexe, solicita conducerii Romsilva sa puna in aplicare imediat Statutul Personalului Silvic, prin operationalizarea unor prevederi referitoare la acordarea indemnizatiilor pentru gradele profesionale, acordarea majorarii salariale pentru padurari si a uniformelor de serviciu. continuă pe Adevărul

Ministrul Mediului cere aplicarea Statutului Personalului Silvic

Ministrul Mediului, Costel Alexe, solicita conducerii Romsilva sa puna in aplicare imediat Statutul Personalului Silvic, prin operationalizarea unor prevederi referitoare la acordarea indemnizatiilor pentru gradele profesionale, acordarea majorarii salariale pentru padurari si a uniformelor de serviciu, potrivit Agerpres.

COSTEL ALEXE: Exista a legatura clara intre poluarea cu PM10 si incidenta cazurilor de boli cardiovasculare

Raportul privind starea de sanatate a populatiei pe care il are, astazi, Bucurestiul arata foarte clar legatura dintre poluarea cu PM10 pulberi in suspensie, praf, n. r. ) si incidenta cazurilor de infarct miorcardic si a celorlalte boli cardiovasculare, a declarat, luni, ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Costel Alexe.

Ministrul Mediului, despre taxa auto: Nu cred ca in acest an vom avea o asemenea masura implementata

Costel Alexe, ministrul Mediului, a anuntat ca Guvernul nu va implementa in acest an o noua taxa auto pe masinile second-hand importate. O taxa pe astfel de masini a fost eliminata in 2007, dupa ce Comisia.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )