Libnet.ro
UNICEF

08:00

Ministrul Culturii, despre desemnarea Irinei Rimes drept ambasadoare a Zilei Brancusi: Trebuie sa le vorbim tinerilor pe limba lor pentru a-i atrage spre fenomenul cultural (VIDEO)

B1 B1,
Ministrul Culturii, despre desemnarea Irinei Rimes drept ambasadoare a Zilei Brancusi: Trebuie sa le vorbim tinerilor pe limba lor pentru a-i atrage spre fenomenul cultural (VIDEO)

Ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu, a reactionat, vineri, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Buna, Romania!, cu Radu Buzaianu si Razvan Zamfir, la controversele legate de alegerea Irinei. continuă pe B1

Ministrul Culturii ii multumeste Irinei Rimes: Initiativa noastra si-a atins scopul - toata lumea discuta acum despre eveniment si despre Constantin Brancusi

Toata lumea discuta acum despre Ziua Nationala Constantin Brancusi si despre persoana Constantin Brancusi, a afirmat Bogdan Gheorghiu, ministrul Culturii, dupa ce a numit-o pe Irina Rimes in pozitia de.

Ministerul Culturii, dupa valul de ironii fata de alegerea Irinei Rimes ambasador de Ziua Brancusi: Ne dorim sa fim mai deschisi, fara prejudecati

Ministerul Culturii face precizari referitoare la alegerea Irinei Rimes pentru a ajuta la promovarea evenimentelor pe care le va organiza cu ocazia Zilei Brancusi - 19 februarie.

Reactia Irinei Rimes cand un fan i-a recitat poezii de dragoste. A plecat trist!

Inainte de a participa la evenimentele de astazi, dedicate Zilei Constantin Brancusi organizate de Ministerul Culturii la Muzeul National de Arta si al caror ambasador onorific este, cantareata Irina Rimes a acordat un interviu celor de la Stirile Pro TV, in care a vorbit de un eveniment mai putin obisnuit. Reactia Irinei Rimes cand un .

Cantareata Irina Rimes, ambasador onorific al Zilei Brancusi 2020. Ministrul Culturii: Toata lumea vorbeste acum despre eveniment

Cantareata Irina Rimes a fost desemnata de Ministerul Culturii ambasador onorific al Zilei Brancusi 2020, decizie care a starnit si controverse. Ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu, a reactionat spunand ca scopul a fost atins, mai exact toata lumea vorbeste acum despre eveniment si despre Brancusi.

Scandal pe ziua lui Brancusi. Ministrul Culturii: Irina Rimes nu a ridicat nicio pretentie. Noi n-am invitat-o in calitate de critic de arta

Ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu, a motivat, vineri, la Antena 3, alegerea cantaretei Irina Rimes pentru a ajuta la promovarea evenimentelor pe care le va organiza cu ocazia Zilei Brancusi, marcata pe 19 februarie.

CTP, despre controversa Irina Rimes-Brancusi: Tinerilor nu le va ramane nimic in creier. Pe cine ar fi preferat gazetarul

Cristian Tudor Popescu a comentat la Digi24 controversa numirii cantaretei Irina Rimes drept Ambasador Onorific al Zilei Nationale Constantin Brancusi 2020, precizand ca filosoful Andrei Plesu ar fi fost o alegere mai potrivita.

Reactia Irinei Rimes dupa valul de ironii starnit de afirmatiile ei despre Brancusi

Cantareata Irina Rimes 28 de ani) a transmis un mesaj pe Facebook dupa valul de ironii starnit de afirmatiile ei facute in contextul in care a fost desemnata ambasador onorific al Zilei Nationale Constantin Brancusi.

Ministrul Sanatatii, despre cazul Pitesti: Cabinetele stomatologice folosesc anestezia generala fara autorizatie, e o practica

In cabinetele stomatologice din Romania se foloseste pe scara larga anestezia generala intravenoasa cu propofol, fara sa existe autorizatie pentru aceasta procedura, si ea este o practica, nu un fenomen punctual, a declarat ministrul Sanatatii, facand referire la cazul copilului de la Pitesti.

Ministrul Sanatatii, despre copilul intrat in coma la o clinica stomatologica din Pitesti: Anestezia a fost facuta ilegal

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a declarat, marti, referindu-se la cazul copilului intrat in coma la Pitesti, dupa o anestezie, ca nu au fost respectate normele minime de securitate.

MINISTRUL ECONOMIEI, DESPRE GABRIELA FIREA: Acuza de cateva zile sabotaje inchipuite

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, acuza de cateva zile sabotaje inchipuite, crezand ca bucurestenii nu vad realitatea orasului lor, in conditiile in care infrastructura Termoenergetica cedeaza in fiecare zi pentru ca nu a facut nimic, a transmis, marti, ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, dupa ce Firea a comentat din nou, marti, proiectul Ministerului Energiei de renuntare la subventionarea gigacaloriei pentru consumatorii casnici.

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3028 seconds )