Libnet.ro
UNICEF

01:06

Ministrul delegat pentru Buget, Darius Valcov, la Adevarul Live: Bugetul pe 2015 va fi in dezbatere publica la sfarsitul lunii noiembrie, accizele sigur nu vor creste

Adevărul Adevărul,
Ministrul delegat pentru Buget, Darius Valcov, la Adevarul Live: Bugetul pe 2015 va fi in dezbatere publica la sfarsitul lunii noiembrie, accizele sigur nu vor creste

Darius Valcov discuta la Adevarul Live despre misteriosul proiect de buget pe 2015, despre accize, contributii sociale si alte taxe care ne asteapta in anul viitor, dar si despre excedentul bugetar in premiera postdecembrista pe care il inregistreaza acum Guvernul. continuă pe Adevărul

Ministrul delegat pentru Buget, Darius Valcov, vine la Adevarul Live astazi, la ora 12.00

Darius Valcov va vorbi despre misteriosul proiect de buget pe 2015, despre accize, contributii sociale si alte taxe care ne asteapta in anul viitor, dar si despre excedentul bugetar in premiera postdecembrista pe care il inregistreaza acum Guvernul.

Ministrul delegat pentru Energie: Strategia Energetica a Romaniei va fi dezbatuta dupa alegeri

Strategia Energetica a Romaniei va fi dezbatuta public dupa alegeri, pentru ca documentul sa nu fie folosit in scopuri electorale, a declarat ministrul delegat pentru Energie, Razvan Nicolescu, potrivit.

Razvan Nicolescu, ministrul Energiei, vorbeste la Adevarul Live despre planul Romaniei de castigare a independentei energetice

Razvan Nicolescu, ministrul delegate pentru Energie, invitat la Adevarul Live incepand cu ora 12. 00, va vorbi despre situatia companiilor energetice din Romania, despre problema reducerii livrarilor de gaze naturale de catre Gazprom si despre cum vom trece peste aceasta iarna din punctul de vedere al resurselor energetice.

Ministrul delegat pentru energie reia ideea controversata de infiintare a unor giganti energetici prin fuziunea companiilor ineficiente cu cele mai rentabile

Companiile energetice din zona termo au creat mari probleme din cauza pierderilor pe care le tot inregistreaza an de an lor, insa niciun Guvern nu a avut curajul sa ia masuri drastice care sa duca la eficientizarea lor. Masuri de reducere a costurilor ar fi insemnat inclusiv disponibilizari in zone in care sunt adevarate bombe sociale. La Complexul Energetic Hunedoara sunt 7. 000 de angajati, iar la Complexul Energetic Oltenia 19. In loc sa rezolve aceasta problema a costurilor uriase, toate guvernele din 2007 incoace se gandesc sa uneasca aceste companii ineficiente cu cele profitabile. Chiar si actualul ministru al energiei, Razvan Nicolescu, a reluat aceasta idee controversata. Sustinem reintegrarea companiilor energetice. Big is beautiful n. red. ce este mare este frumos), a spus Nicolescu in cadrul unei conferinte organizate de Ziarul Financiar.

Ministrul de Externe si cel delegat pentru romanii de pretutindeni, chemati in fata Parlamentului dupa primul tur de alegeri

Ministrul de Externe, Titus Corlatean si ministrul delegat pentru romanii de pretutindeni, Bogdan Stanoevici, vor fi chemati in fata Parlamentului, in fata comisiei parlamentare pentru romanii de pretutindeni,.

Daniel Constantin, ministrul Agriculturii, prezinta bilantul anului agricol 2014 la Adevarul Live

Daniel Constantin, ministrul Agriculturii, invitat la Adevarul Live incepand cu ora 11. 00, va prezenta rezultatele anului agricol 2014, va vorbi despre contributia agriculturii la cresterea economica din acest an si care sunt solutiile pentru relansarea acestui sector.

VIDEO Ministrul Daniel Constantin da, la Adevarul Live, replica fata de criticile UE: Nu vom revizui Programul de Dezvoltare Rurala 2014-2020

Daniel Constantin, ministrul Agriculturii, a explicat la Adevarul Live ca proiectul Programului National de Dezvoltare Rurala, criticat de Comisia Europeana, a fost elaborat potrivit cu specificul Romaniei, deci nu e cazul sa fie revizuit.

Adevarul LIVE: Cine sunt Adam si Eva? UDDI ne canta povestea lor, de la ora 14.00

Astazi, de la ora 14. 00, la Adevarul LIVE, se va afla Dragos Udila, UDDI, pentru a ne povesti despre cea mai recenta piesa, Adam si Eva. Aflam povestea din spatele videoclipului, discutam despre colaborarile din viitor, iar la sfarsit se vor alatura Jo si Mihai pentru o sesiune LIVE de muzica raggae.

Dependenti de Adrenalina, la Adevarul LIVE, ora 14.00: Ai incercat escaladarile indoor? Fa-ti curaj si ia parte la un maraton pe verticala!

Astazi, de la ora 14. 00, in platoul Adevarul LIVE, Andreea Burcea, fondatorul salii de escalada Vertical Spirit, vine sa povesteasca, la Dependenti de Adrenalina, despre un mod aparte de petrecere a timpului liber, bun pentru a-ti consuma energia in exces, intr-un loc agreat atat de adulti, cat si de copii.

VIDEO Adevarul Live: Estul Ucrainei, ultimul pas spre transnistrizare

De la ora 12. 00, specialistul in geopolitica Dan Nicu a venit in studioul Adevarul Live pentru a analiza implicatiile alegerilor din Republica Populara Donetk, dupa ce, duminica, ucrainenii si-au ales noi lideri separatisti, recunoscuti doar de Rusia.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )