Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ministrul delegat pentru romanii de pretutindeni Maria Ligor viziteaza centrul Italiei

România Liberă România Liberă,
Ministrul delegat pentru romanii de pretutindeni Maria Ligor viziteaza centrul Italiei

Ministrul delegat pentru relatiile cu romanii de pretutindeni, Maria Ligor, se va deplasa duminica in centrul Italiei, regiune puternic afectata de cutremurul care a avut loc miercuri si in care si-au pierdut viata si 11 cetateni romani, informeaza Ministerul Afacerilor Externe MAE) intr-un comunicat. continuă pe România Liberă

Ministrul delegat pentru relatiile cu romanii de pretutindeni, vesti bune din Italia

Ministrul delegat pentru relatiile cu romanii de pretutindeni, Maria Ligor, a ajuns duminica in centrul Italiei, regiune puternic afectata de cutremurul care a avut loc miercuri. Ne.

Bilantul romanilor decedati in urma seismului a ajuns la 11. Ministrul delegat pentru relatiile cu romanii de pretutindeni, vizita in Italia. Corpurile neinsufletite a cinci compatrioti, repatriate luni (VIDEO)

UPDATE: Romanii din Italia se roaga astazi pentru sufletele conationalilor nostri trecuti in nefiinta in urma cutremurului devastator de miercuri. Numele romanilor care si-au pierdut.

MAE: 11 cetateni romani morti si 14 disparuti

Trupurile a cinci romani decedati in Italia vor fi repatriate luni --------- *ACTUALIZARE 10:32 Ministrul delegat pentru romanii de pretutindeni Maria Ligor se deplaseaza in centrul Italiei Ministrul delegat pentru relatiile cu romanii de pretutindeni, Maria Ligor, se va deplasa astazi in centrul Italiei, regiune puternic afectata de cutremurul care a avut loc miercuri si in care si-au pierdut viata si 11 cetateni romani, se arata intr-un comunicat al Ministerului Afacerilor Externe MAE). --------- Ministerul Afacerilor Externe MAE) a informat aseara ca a fost confirmat decesul a inca unui cetatean roman, in urma cutremurului care a avut loc in centrul Italiei, numarul romanilor care si-au pierdut viata ridicandu-se, astfel, la unsprezece persoane.

E multa suferinta. Sunt marcata de faptul ca ne dau un exemplu de solidaritate. Ministrul Maria Ligor, despre modul in care i-a gasit pe romanii spitalizati din Italia

Ministrul pentru relatia cu romanii de pretutindeni, Maria Ligor, a mers duminica in Italia pentru a vizita romanii afectati de cutremur. Aceasta a vorbit intr-un interviu pentru Mediafax,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )