Libnet.ro
UNICEF

17:15

Ministrul Educatiei ii asigura pe profesori ca vor primi cele doua majorari salariale din acest an

B1 B1,
Ministrul Educatiei ii asigura pe profesori ca vor primi cele doua majorari salariale din acest an

Monica Anisie a dat asigurari ca profesorii vor beneficia de cele doua cresteri salariale prevazute de la 1 ianuarie si de la 1 septembrie, informeaza Agerpres. Ministrul Educatiei a declarat ca PNL va. continuă pe B1

Ministrul Educatiei, la Antena 3: Banii pentru majorarea salariilor profesorilor sunt prevazuti in buget

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a declarat, marti, la Antena 3, ca banii pentru majorarea salariilor profesorilor sunt prevazuti in buget.

Programele Rabla si Rabla Plus vor primi finantare si in acest an, promite premierul Orban

Guvernul va continua sa finanteze Programele Rabla si Rabla Plus, care vor fi reluate, probabil, din luna martie, a declarat luni seara premierul Ludovic Orban. Programul Rabla s-a desfasurat an de an din 2005 incoace, iar Rabla Plus, pentru masini electrice si hibride, a avut in 2019 cel mai bun an.

Ciocnirea dintre cele doua trenuri la Ploiesti: Primele concluzii ale anchetei arata ca trenul de marfa s-a pus in miscare fara a avea ordin de circulatie

Accidentul feroviar de la Ploiesti din data de 18 decembrie 2019 s-a produs din vina mecanicului de locomotiva de la Deutsche Bahn Cargo Romania, reiese dintr-o nota a Agentiei de Investigare Feroviara Romana AGIFER), scrie Club Feroviar. Specialistii de la AGIFER au facut o cercetare la fata locului si au descris circumstantele producerii acestui incident, care a fost catalogat drept accident feroviar grav. Zece persoane au fost ranite. in urma impactului, locomotivele celor doua trenuri au fost avariate. Mai mult, primul vagon al trenului de calatori a fost deformat si suspendat de a doua osie de la primul boghiu.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2402 seconds )