Libnet.ro
UNICEF

22:30

Ministrul de Externe, in vizita oficiala la Londra. Care este subiectul important de pe agenda

Antena3 Antena3,
Ministrul de Externe, in vizita oficiala la Londra. Care este subiectul important de pe agenda

Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, se va intalni marti cu omologul britanic, Philip Hammond, si cu reprezentanti ai comunitatii romanesti din Marea Britanie. Acesta va sustine un discurs despre. continuă pe Antena3

Vlad Cosma a demisionat din functiile din PSD. Deputatul, cercetat in dosarul in care este arestat cumnatul premierului

Deputatul Vlad Cosma, cercetat pentru trafic de influenta in dosarul in care este arestat si Iulian Hertanu, si-a dat demisia din functiile de conducere pe care le avea in PSD, atat la nivel judetean, cat si.

Traian Basescu, citat marti la Parchetul General in dosarul in care este acuzat de santaj

Fostul presedinte Traian Basescu a fost citat sa se prezinte marti la Parchetul General, in dosarul in care este cercetat pentru santaj, in legatura cu declaratiile pe care le-a facut la adresa senatoarei PSD Gabriela Firea, anunta Agerpres.

Darius Valcov, audiat la DNA, in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta

Fostul ministru al Finantelor Darius Valcov a fost audiat la DNA, luni, in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta, dupa ce ar fi intervenit, cand era primar al Slatinei, in atribuirea unor contracte catre un om de afaceri, care i-ar fi.

Bogdan Aurescu, va efectua, marti, o vizita oficiala in Marea Britanie

Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, se va intalni, marti, in Marea Britanie, cu omologul sau Philip Hammond, pentru discutii de interes comun de pe agenda bilaterala, europeana si de securitate, informeaza Mediafax.

Bogdan Aurescu va efectua, marti, o vizita oficiala in Marea Britanie

Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, se va intalni, marti, in Marea Britanie, cu omologul sau Philip Hammond, pentru discutii de interes comun de pe agenda bilaterala, europeana si de securitate, informeaza Mediafax.

Ana Birchall va efectua o vizita oficiala in SUA

Deputatul PSD Ana Birchall, presedintele Comisiei pentru afaceri europene a Camerei Deputatilor, va efectua intre 23-28 martie o deplasare oficiala in SUA, potrivit unui comunicat remis azi redactiei.

Senatorul Mocanu s-a autosuspendat din functia de vicepresedinte PSD Buzau. Care este motivul

Senatorul Victor Mocanu, judecat pentru abuz in serviciu, s-a autosuspendat din functia de vicepresedinte al PSD Buzau, dupa rezolutia adoptata de partid, deoarece e un gest minim de bun simt pe care ar trebui sa-l faca si ceilalti social-democrati cu functii care au probleme cu legea, relateaza Mediafax.

VIDEOFOTO: Care este cel mai popular mogul din lume care a implinit 80 de ani

Mister Monopoly, faimosul mogul virtual al jocului Monopoly a implinit 80 de ani! Mr. Monopoly a lansat cu aceasta ocazie si o aplicatie interactiva pe facebook numita Provocarea Monopoly 80. Pana pe 9 aprilie 2015, fanii jocului pot castiga unul dintre cele 10 jocuri Monopoly 80, daca raspund unui set de intrebari in urma carora vor afla care pion din istoria Monopoly le poarta noroc.

Circulatia pe DN 57, inchisa din cauza caderilor de pietre de pe versanti. Iata care este ruta ocolitoare

Circulatia pe DN 57, intre localitatile Cozla si Drencova din judetul Caras-Severin, este inchisa, luni, din cauza caderilor de pietre de pe versanti, pe sosea ajungand si blocuri de stanca de pana la.

Tu stii care este rezultatul? Calculul simplu pe care cei mai multi il gresesc

Pe internet circula aceasta imagine care ii provoaca pe utilizatori sa rezolve o ecuatie simpla. Din nefericire, cei mai multi se incurca, pentru ca nu pastreaza ordinea operatiilor. Imediat cum a fost.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2378 seconds )