Libnet.ro
UNICEF

06:45

Darius Valcov, audiat la DNA, in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Darius Valcov, audiat la DNA, in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta

Fostul ministru al Finantelor Darius Valcov a fost audiat la DNA, luni, in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta, dupa ce ar fi intervenit, cand era primar al Slatinei, in atribuirea unor contracte catre un om de afaceri, care i-ar fi. continuă pe Wall-Street Ro

Traian Basescu, citat marti la Parchetul General in dosarul in care este acuzat de santaj

Fostul presedinte Traian Basescu a fost citat sa se prezinte marti la Parchetul General, in dosarul in care este cercetat pentru santaj, in legatura cu declaratiile pe care le-a facut la adresa senatoarei PSD Gabriela Firea, anunta Agerpres.

VIDEO UPDATE Darius Valcov, audiat la DNA

Fostul ministru de Finante Darius Valcov s-a prezentat luni, in jurul orei 9:00, la sediul DNA unde a fost citat in dosarul in care este acuat de trafic de influenta. La intrare in DNA, Darius Valcov nu a facut nicio declaratie. Ora 9:54 Darius Valcov a parasit luni dimineata sediul DNA, dupa aproximativ o jumatate de ora, el spunand la iesire ca a venit sa dea o declaratie in dosar.

Darius Valcov audiat la DNA timp de o jumatate de ora

UPDATE: Darius Valcov a plecat de la DNA dupa aproximativ o jumatate de ora. ------ Fostul ministru al Finantelor, Darius Valcov, a ajuns la DNA pentru audieri. Valcov a venit singur, fara avocati.

Darius Valcov, audiat la DNA

ACTUALIZARE 09:50 Valcov a parasit sediul DNA Darius Valcov a parasit sediul DNA din Capitala, dupa ce a discutat cu procurorii anticoruptie mai putin de o jumatate de ora, timp in care a dat o scurta declaratie in fata acestora, transmit surse din presa.

DNA a cerut avizarea arestarii lui Darius Valcov

Directia Nationala Anticoruptie DNA) a cerut, ieri, aviz de la Senat pentru retinerea si arestarea preventiva a lui Darius Valcov, ministrul demisionar al Finantelor Publice, in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta.

Darius Valcov a presteaza pentru DNA. CINE va prelua portofoliul Finantelor? Ponta merge astazi sa discute cu Iohannis propunerile

Procurorii au cerut aviz pentru arestarea ministrului demisionar Darius Valcov. Acesta a fost pus sub invinuire in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta si luare de mita pentru fapte de pe vremea.

Fostul ministru de Finante Darius Valcov a fost la DNA pentru a da declaratii

UPDATE: 09:28 Darius Valcov a iesit de la sediul DNA. Acesta nu a facut foarte multe declaratii. Fostul ministrul a spus ca a venit la DNA pentru a da o declaratie in fata procurorilor. Fostul ministru de.

Vlad Cosma a demisionat din functiile din PSD. Deputatul, cercetat in dosarul in care este arestat cumnatul premierului

Deputatul Vlad Cosma, cercetat pentru trafic de influenta in dosarul in care este arestat si Iulian Hertanu, si-a dat demisia din functiile de conducere pe care le avea in PSD, atat la nivel judetean, cat si.

Dosar de politician: Darius Valcov a fost denuntat la DNA de omul sau de incredere (VIDEO)

Fostul ministru de Finante, Darius Valcov, a fost denuntat la DNA de cel mai apropiat colaborator. Valcov l-a facut primar al Slatinei pe un anume Minel Prina, seful licitatiilor din primarie, omul sau de.

Teodor Atanasiu: Parlamentarii PNL vor vota la vedere in favoarea cererilor DNA in cazurile Theodor Nicolescu, Dan Sova si Darius Valcov

Vicepresedintele PNL, Teodor Atanasiu a declarat, luni, ca PNL va vota in favoarea cererilor DNA in cazul deputatului liberal Theodor Nicolescu si senatorilor PSD Dan Sova si Darius Valcov. El a mai.

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )