Libnet.ro
UNICEF

12:16

Vlad Cosma a demisionat din functiile din PSD. Deputatul, cercetat in dosarul in care este arestat cumnatul premierului

Antena3 Antena3,
Vlad Cosma a demisionat din functiile din PSD. Deputatul, cercetat in dosarul in care este arestat cumnatul premierului

Deputatul Vlad Cosma, cercetat pentru trafic de influenta in dosarul in care este arestat si Iulian Hertanu, si-a dat demisia din functiile de conducere pe care le avea in PSD, atat la nivel judetean, cat si. continuă pe Antena3

Corneliu Dobritoiu a demisionat din functia de presedinte al Comisiei de aparare din Senat, dupa ce a fost condamnat la un an de inchisoare cu suspendare

Senatorul Corneliu Dobritoiu a demisionat din functia de presedinte al Comisiei de aparare, dupa ce inalta Curte a decis condamnarea sa la un an de inchisoare cu suspendare, in dosarul Case pentru generali. Ca.

Avertisment din PNL: PSD pregateste un bluf pentru romanii de afara

Deputatul PNL Ovidiu Raetchi l-a acuzat, sambata, pe premierul Victor Ponta, ca se intoarce la tactica de amanare si inselare a publicului din noiembrie 2014, pe tema votului din diaspora, iar PSD pregateste un bluf pentru romanii din afara granitelor, prin incercarea de blocare a oricarei solutii.

Corneliu Dobritoiu a demisionat din functia de presedinte al Comisiei de aparare

Senatorul Corneliu Dobritoiu si-a anuntat, luni, demisia din functia de presedinte al Comisiei de aparare. Anuntul vine dupa decizia iCCJ, prin care Dobritoiu a fost condamnat la un an de inchisoare cu.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )