Libnet.ro
UNICEF

06:45

Traian Basescu, citat marti la Parchetul General in dosarul in care este acuzat de santaj

Hotnews Hotnews,
 Traian Basescu, citat marti la Parchetul General in dosarul in care este acuzat de santaj

Fostul presedinte Traian Basescu a fost citat sa se prezinte marti la Parchetul General, in dosarul in care este cercetat pentru santaj, in legatura cu declaratiile pe care le-a facut la adresa senatoarei PSD Gabriela Firea, anunta Agerpres. continuă pe Hotnews

Fostul presedinte Traian Basescu, citat marti la Parchetul General

Fostul presedinte Traian Basescu a fost citat sa se prezinte marti la Parchetul General, in dosarul in care este cercetat pentru santaj, in legatura cu declaratiile pe care le-a facut la adresa senatoarei PSD Gabriela Firea.

Traian Basescu, citat sa se prezinte marti la Parchetul General

Fostul presedinte Traian Basescu a fost citat pentru marti la Parchetul general. Procurorii il vor audia in dosarul in care este acuzat de santaj, intentat de senatoarea PSD Gabriela Firea.

Traian Basescu va fi audiat maine la Parchetul General

Fostul presedinte Traian Basescu se va prezenta maine, la ora 14:30, la Parchetul General, fiind citat in dosarul in care este urmarit penal pentru santajarea senatoarei Gabriela Firea.

Traian Basescu ar putea ajunge pe mana Inspectiei Judiciare, dupa atacul la adresa procurorului general al Romaniei

Fostul presedinte Traian Basescu ar putea ajunge pe mana Inspectiei Judiciare dupa declaratiile la adresa procurorului general, Tiberiu Nitu. Judecatorul Horatius Dumbrava, membru al CSM, a confirmat pentru Ante.

Lucian Bolcas: Cred ca este normala audierea suspectului Traian Basescu

Lucian Bolcas, avocatul Gabrielei Firea in dosarul de santaj, a vorbit la News Magazine despre cum evolueaza lucrurile in aceasta speta. Avocatul lui Traian Basescu in cauza respectiva va ajunge la Parchet.

Ion Cristoiu, despre atacurile lui Victor Ponta la adresa fostului presedinte: Nu Traian Basescu i-a pus gand rau premierului, ci Klaus Iohannis

Fostul presedinte Traian Basescu a participat sambata la o conferinta a PMP la Timisoara. Totodata Victor Ponta a tinut un discurs in cadrul Consiliului National al PSD, care a avut loc tot sambata. in.

Traian Basescu, la un pas sa se mute in vila lui Nicolae Ceausescu

Fostul presedinte Traian Basescu a fost la un pas sa se mute in vila fostului dictator Nicolae Ceausescu de la Scrovistea. Traian Basescu isi facuse bagajele si era gata sa plece din Vila Lac 3. insa.

Termin-o, ca plec!. Traian Basescu a facut o criza de nervi la o intalnire a PMP la Timisoara

Mihai Gadea a aratat, in editia de duminica a emisiunii Sinteza zilei, imagini cu fostul presedinte Traian Basescu in plina criza de nervi, in timpul discursului fostului consilier prezidential, actual.

Traian Basescu, primul atac la presedintele Iohannis

Fostul presedinte Traian Basescu l-a acuzat pe actualul sef al statului ca nu s-a luptat in Consiliul European ca Republica Moldova sa fie interconectata la piata unica de energie.

Lucian Bolcas: Traian Basescu este in continuarea deranjat de calitatea de senator a Gabrielei Firea

Traian Basescu este in continuare deranjat de calitatea de senator a Gabrielei Firea, spune avocatul acesteia. Lucian Bolcas a constatat ca fostul presedinte continua sa o denigreze pe Gabriela Firea in toate.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )