Libnet.ro
UNICEF

13:45

Ministrul de Finante, Florin Citu, anunta listarea a 20% din actiunile CEC la bursa

Antena3 Antena3,
Ministrul de Finante, Florin Citu, anunta listarea a 20% din actiunile CEC la bursa

Aproximativ 20% din actiunile CEC Bank vor fi listate pe bursa intr-un termen de circa un an, argumentul fiind unul foarte simplu: transparenta si guvernanta corporativa, a anuntat, joi seara, ministrul. continuă pe Antena3

Florin Citu anunta ca au intervenit modificari la rectificare: Deficitul se va duce spre 4,4%, anul acesta

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a fost prezent la sedinta Consiliului Economic si Social CES) in care proiectul de rectificare a primit aviz favorabil. Acesta a fost rugat de un membru al sindicatelor, care nu stia daca presa a scris corect ca deficitul dupa rectificare va fi de 4,3%, sa spuna care este de fapt procentul.

Ministrul Finantelor, Florin Citu, are datorii de 300.000 de euro

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a depus declaratia de avere. Florin Citu are trei terenuri, dobandite prin donatii. Are o casa si un apartament, un cont la Raiffeisen Bank si un credit de 303.

Florin Citu: Listarea CEC Bank pe bursa inseamna transparentizare. Ar fi vorba de minimum 20%

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a anuntat miercuri seara ca doreste listarea CEC Bank pe piata de capital, precizand ca se gandeste la minimum 20%. Tocmai a fost capitalizata, iar listarea CEC veti vedea ca va fi un lucru foarte bun, a spus Citu, la B1TV.

Florin Citu: Ministrul de Finante se retrage din Banca lui Putin. Nu si Romania

Ministrul de Finante, Florin Citu, a explicat pentru Europa Libera, ca Romania nu mai este reprezentata de ministrul de Finante in Banca Internationala de Investitii, fosta banca a tarilor comuniste, care pana cu putin timp in urma a avut sediul la Moscova.

Europa Libera: Florin Citu: Ministrul de Finante se retrage din Banca ruseasca de investitii, nu si Romania

Ministrul de Finante, Florin Citu, a explicat pentru Europa Libera, ca Romania nu mai este reprezentata de ministrul de finante in Banca Internationala de Investitii, fosta banca a tarilor comuniste, care pana cu putin timp in urma a avut sediul la Moscova.

Florin Citu: CEC Bank va fi listata la BVB pana la sfarsitul anului viitor

CEC Bank va fi listata la Bursa de Valori Bucuresti pana la finalul anului viitor, iar pachetul de actiuni ce urmeaza sa fie plasat pe piata de capital va fi echivalentul a minimum 20% din capitalul social al institutiei bancare detinute de stat, a declarat joi ministrul finantelor Florin Citu la Digi 24.

Florin Citu vrea sa listeze CEC Bank pe piata de capital

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat intr-o emisiune televizata, ca doreste sa listeze minim 20% din CEC Bank pe piata de capital.

Mihai Fifor: Florin Citu ne arata cat de prost pregatit este!

Fostul secretar general al PSD, Mihai Fifor, sustine ca politicile aplicate de ministru de Finante, Florin Citu, favorizeaza marile corporatii si defavorizeaza angajatii, iar in final se va ajunge ca oamenii.

Declaratia de avere a ministrului Finantelor. Florin Citu are datorii de 300.000 de euro

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a depus declaratia de avere. Florin Citu are trei terenuri, dobandite prin donatii. Are o casa si un apartament, un cont la Raiffeisen Bank si un credit de 303.

Florin Citu: Vom comunica din timp cu bancile iar politica fiscala nu va mai fi una pro-ciclica

Ministerul Finantelor va comunica din timp cu bancherii de investitii privind posibile schimbari de politici ca sa nu mai fie surprize in pietele financiare, iar politica fiscala nu va mai fi pro-ciclica in perioada urmatoare, a declarat joi ministrul finantelor Florin Citu, la Digi 24.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )