Libnet.ro
UNICEF

15:30

Premierul desemnat Dacian Ciolos a anuntat echipa de ministri

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Premierul desemnat Dacian Ciolos a anuntat echipa de ministri

Vicepremierii propusi sunt Costin Grigore Borc si Vasile Dancu *ACTUALIZARE 14:30 Premierul desemnat Dacian Ciolos a anuntat, astazi, echipa de ministri, intr-o conferinta de presa, la Camera Deputatilor. Astfel, lista membrilor Guvernului propusa de Dacian Ciolos este: Vicepremier si Ministrul Economiei: Costin Grigore Borc Vicepremier si Ministrul Dezvoltarii: Vasile Dancu Ministrul Afacerilor Externe: Lazar Comanescu Ministrul Afacerilor Interne: Petre Toba Ministrul Agriculturii: Achim Irimescu Ministrul Apararii Nationale: Mihnea Motoc Ministrul Culturii: Vlad Alexandrescu Ministrul Energiei: Victor Vlad Grigorescu Ministrul Educatiei: Adrian Curaj Ministrul Finantelor Publice: Anca Paliu Dragu Ministrul Fondurilor Europene: Aura Carmen Raducu Ministrul Justitiei: Cristina Guseth Ministrul Mediului, Apelor si Padurilor: Cristiana Pasca Palmer Ministrul Muncii: Claudia Anca Moarcas Ministrul pentru Societatea Informationala: Marius Raul Bostan Ministrul Sanatatii: Andrei Baciu Ministrul Tineretului si Sportului: Elisabeta Lipa Ministrul Transporturilor: Marian Costescu Ministrul pentru Dialog Social: Violeta Alexandru Seful Cancelariei Primului Ministru: Ioan Dragos Tudorache Ministrul delegat pentru Relatiile cu Romanii de Preturindeni: Dan Stoenescu Ministrul delegat pentru Relatia cu Parlamentul si Societatea Civila: Cristian Ciprian Bucur. continuă pe Ziarul Bursa

LISTA completa a ministrilor in guvernul Dacian Ciolos. Vicepremieri Costin Borc si Vasile Dancu, Cristina Guseth la Justitie, multi ministri cu experienta europeana, dar si oameni din societatea civila

Premierul desemnat Dacian Ciolos si-a anuntat duminica, la Parlament, guvernul pe care il propune, o surpriza fiind numele unuia dintre cei doi vicepremieri, fiind nominalizat Costin Grigore Borc, care se va ocupa si de ministerul economiei. Celalalt vicepremier - si ministru al Dezvoltarii si Administratiei este Vasile Dancu, fost membru PSD. Intreaga lista a cabinetului propus si declaratiile premierului desemnat, in textul articolului.

Comisia Europeana despre intalnirea Ciolos-Tusk-Juncker: Continuam sa lucram impreuna pentru Europa

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, si presedintele Consiliului European, Donald Tusk, au avut, sambata, o intalnire pe aeroportul Henri Coanda, cu premierul desemnat Dacian Ciolos, o fotografie cu cei trei oficiali fiind publicata pe contul de Twitter al Comisiei Europene.

Dacian Ciolos, dupa intalnirea cu liderii liberali: Am primit asigurarea ca PNL va sustine acest Guvern. Nu mi-au fost impuse nume de ministri

Premierul desemnat Dacian Ciolos a declarat, duminica, la sediul PNL, ca a primit asigurari ca liberalii vor sustine echipa sa guvernamentala, atat pentru momentul investirii, cat si pe proiectele pe care le va propune in viitor.

Daniel Fenechiu, dupa intalnirea cu Ciolos: Nu toti ministrii vor fi tehnocrati

Liderul PND, Daniel Fenechiu, a declarat, joi, dupa intalnirea cu premierul desemnat Dacian Ciolos, ca exista posibilitatea ca in echipa sa de ministri tehnocrati sa existe si cateva exceptii.

Dacian Ciolos, primele declaratii dupa anuntarea listei noilor ministri: Nu este intentia mea sa vin si sa rad tot si sa pun altceva in loc

Premierul desemnat Dacian Ciolos a declarat, duminica, dupa anuntarea listei de ministri din noul Guvern, ca Inainte de a intra prea mult in detalii, vreau sa va spun ca nu este intentia mea de a veni pentru a rade tot si a pune altceva in loc. Astfel de momente ar trebui schimbate cu o abordare rationala si eficienta in actul de guvernare. Cu ceea ce a fost bun o sa continuam, unde e nevoie de mai multa eficienta in viitor o sa schimbam. Ciolos a promis si o dechidere a activitatii guvernamentale catre o consultare eficienta cu restul societatii.

Ciolos prezinta, la ora 14.00, lista cu ministrii noului Guvern. PSD decide cum va vota la investirea Cabinetului Ciolos

Premierul desemnat, Dacian Ciolos, va prezenta la ora 14. 00 lista cu ministri pe care ii va propune spre votare Parlamentului. Tot astazi, Comitetul Executiv National al PSD CExN), for care ii cuprinde si pe baronii PSD, se reuneste pentru a decide daca vor vota sau nu in favoarea Cabinetului Ciolos. Liderii din teritoriu ai PSD ii voi cere explicatii lui Liviu Dragnea pentru pierderea guvernarii.

Dacian Ciolos, discutii cu Traian Basescu. Ce a anuntat seful Miscarii Populare

Premierul desemnat Dacian Ciolos s-a intalnit, joi, cu liderul Miscarii Populare Traian Basescu. Fostul presedinte l-a insotit pe premierul desemnat la iesirea din sediul formatiunii si i-a urat mult noroc.

Dacian Ciolos s-a intalnit cu Mircea Geoana. Ce a declarat premierul desemnat

Premierul desemnat Dacian Ciolos a declarat, joi, la sfarsitul unei intalniri cu liderul PSRO Mircea Geoana, ca va prezenta la sfarsitul saptamanii componenta Cabinetului pe care il propune.

OFICIAL. Lista ministrilor tehnocrati din cabinetul lui Dacian Ciolos

Premierul desemnat Dacian Ciolos a anuntat duminica, lista noului Cabinet, din care fac parte Lazar Comanescu, Petre Toba, Mihnea Motoc, Anca Dragu Paliu, Cristina Guseth si Vasile Dincu.

GuvernulTAU. Ei sunt ministrii Cabinetului Dacian Ciolos. Surprize placute: Costin Borc (CEO al gigantului din ciment, CRH) si Marius Bostan (manager in mediul privat)

Premierul desemnat Dacian Ciolos tocmai ce a anuntat lista noului Cabinet. Mai multe nume din mediul de business suprind un mod placut. Ce urmeaza?.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )