Libnet.ro
UNICEF

06:00

Ministrul Finantelor s-a incurcat din nou in raspunsuri: Ioana Petrescu, nehotarata in privinta accizelor (VIDEO)

B1 B1,
Ministrul Finantelor s-a incurcat din nou in raspunsuri: Ioana Petrescu, nehotarata in privinta accizelor (VIDEO)

Ministrul Finantelor Ioana Petrescu a fost prinsa inca odata pe picior gresit. Ioana Petrescu s-a incurcat in raspunsuri atunci cand a fost intrebata de modul de calcul al accizelor pentru 2015, pentru care. continuă pe B1

REVISTA PRESEI: Primarii primesc peste 2 miliarde de lei dupa rectificarea bugetara. Se taie de la investitii. Din nou.

Adevarul arata ca investitiile au fost din nou sacrificate prin rectificarea bugetara. Capital avertizeaza asupra bombei cu ceas care sta sa explodeze: statul trebuie sa plateasca anual 3 miliarde de euro pentru pensii. Hotnews scrie ca primarii primesc peste 2 miliarde de lei dupa rectificarea bugetara. Ziarul Financiar prezinta adevaratul genocid economic din Romania. Ce au nevoie companiile si ce le ofera statul. Evenimentul Zilei spune ca Mugur Isarescu este premierul pentru situatii de urgenta. Wall-Street prezinta clasamentul vitezelor la internet in marile orase din Romania. Gandul prezinta factura lansarii candidaturii Elenei Udrea in mars prin Bucuresti. Ziare. com prezinta un interviu cu Klaus Iohannis, in care vorbeste despre despre cea mai mare putere a presedintelui, schimbarea Guvernului Ponta, justitie si gratieri. Iar Gazeta Sporturilor scrie ca patronul Astrei nu se dezminte nici dupa egalul din Ghencea.

Schimb de replici intre ministrul energiei si ministrul finantelor pe tema eliminarii taxei pe stalp pentru constructiile petroliere din Marea Neagra. Nicolescu: Nu-mi plac exceptiile/ Petrescu: Sondele nu sunt pe teritoriul Romaniei

Anuntul privind renuntarea la aplicarea taxei pe constructiile speciale in cazul sondelor petroliere aflate in Marea Neagra a provocat un schimb de replici intre ministrul finantelor, Ioana Petrescu, si ministrul delegat pentru energie, Razvan Nicolescu. Acesta a spus ca lui, personal, nu-i plac exceptiile. La scurt timp, Ioana Petrescu a afirmat ca exceptia s-ar aplica echipamentelor off-shore care nu se gasesc in apele teritoriale ale Romaniei. Totul a pornit de la promisiunea Ioanei Petrescu de la inceputul saptamanii ca vor fi exceptate de la impozitare constructiile situate pe platformele off-shore de exploatare din Marea Neagra.

Ministrul delegat pentru Energie: Nu avem garantii ca Rusia nu va opri din nou livrarile de gaze catre Romania

Ministrul delegat pentru Energie, Razvan Nicolescu, a discutat cu ambasadorul Federatiei Ruse in Romania, Oleg Malginov, despre reducerea importurile de gaze din luna septembrie. in urma intalnirii, nu s-a.

PRO TV a batut din nou Antena 1 la audiente: Emisiunea MasterChef, peste Hell`s Kitchen in preferintele romanilor

Un nou esec pentru trustul Antenelor. Chiar daca cei 3 masterchefi de la PRO TV au ajuns sa realizeze Hell`s Kitchen la Antena 1, angajatii trustului Intact sunt departe de a gasi reteta succesului. Emisiunea.

OFICIAL Asa arata MasterPlanul de Transport. Vezi sinteza documentului / Autostrada Bucuresti - Alexandria apare din nou pe harta, dar ca drum expres pana la Craiova

Master Planul General de Transport MPGT), documentul strategic pentru infrastructura tarii in urmatorii 16 ani si in baza caruia tara noastra va primi finantarile nerambursabile de la Comisia Europeana, a fost prezentat oficial miercuri si a intrat in dezbatere publica. Informatiile din MasterPlan confirma cele publicate marti de catre HotNews. ro, pe surse, cum ca majoritatea autostrazilor planificate din tara au fost transformate in drumuri expres, inclusiv autostrada Sibiu - Pitesti, legatura esentiala pentru completarea coridorului european de transport prioritar in tara noastra. Ca o exceptie, in documentul oficial apare pe harta si ruta Bucuresti - Alexandria - Craiova ca drum expres. Un aspect curios: Pe toate rutele parte din reteaua europeana TEN-T Core centrala/prioritara), Romania propune sa construiasca drumuri expres, in timp ce singurele autostrazi propuse in MPGT acopera rute de pe reteaua TEN-T Comprehensive extinsa/secundara). UPDATE: AMPOST a publicat Masterplanul in varianta completa care poate fi consultata aici.

ASF amendeaza, din nou, firmele lui Chelu

Autoritatea de Supraveghere Financiara a amendat si a sanctionat cu advertismente cateva societati, controlate indirect de omul de afaceri Catalin Chelu, pentru ca nu au derulat o oferta publica de preluare la Altur simbol ALT), dupa ce, in trecut, s-a constatat ca acestea actioneaza concertat si au o detinere de peste 33% din actiunile ALT, potrivit unui raport al ASF.

Pilotii Lufthansa, din nou in greva

Sindicatul Vereinigung Cockpit, care reprezinta aproximativ 5. 400 de piloti ai companiei aeriene Deutsche Lufthansa AG, au programat pentru astazi o greva de 15 ore, actiune care va afecta zborurile pe distante lungi cu plecare de pe aeroportul din Frankfurt.

Subiectele zilei: Investitiile, sacrificate din nou prin rectificarea bugetara. Guvernul taie 4 miliarde de lei alocate proiectelor cu fonduri UE; Dosarul Microsoft: Cine sunt afaceristii care au dat mita la jumatate din Guvern; Operatiunea poseta, Geant

Cum se declina mandria lui Ponta de a fi roman. Ce viitor va avea democratia romaneasca dupa apropiatele alegeri prezidentiale? Nu trebuie sa fii prooroc sa intrevezi, cu Ponta presedinte, un viitor extrem de tulbure. Filmul tragicului accident de pe DN1. Ultima zi din viata a trei familii distruse de un sofer sinucigas: Nu au avut nicio sansa. Sase persoane si-au pierdut viata, sambata seara, in urma unui accident rutier produs pe DN 1.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )