Libnet.ro
UNICEF

19:00

Ministrul de Interne anunta ca seful IPJ Olt a fost eliberat din functie. in locul lui a fost pus un director din IGPR

Hotnews Hotnews,
 Ministrul de Interne anunta ca seful IPJ Olt a fost eliberat din functie. in locul lui a fost pus un director din IGPR

Ministrul de Interne, Nicolae Moga, a anuntat sambata seara, intr-o declaratie de presa, ca a incetat imputernicirea pentru comisarul sef Cristian Voiculescu, care conducea Inspectoratul de Politie Judetean Olt, iar in locul lui l-a numit pe comisar sef Vasile Armasu, actual director al Directiei de Ordine Publica din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane. Ministrul a dispus, de asemenea, masuri urgente pentru evaluarea eficientei actului managerial la toate subunitatile din cadrul IPJ Olt. continuă pe Hotnews

Ministrul de Interne anunta schimbari la Prefectura Olt si la varful Politiei Judetene si al Politiei Caracal VIDEO

Ministrul de Interne, Nicolae Moga, a anuntat, sambata seara, intr-o scurta declaratie de presa, schimbari la Prefectura Olt si la varful Politiei Judetene, precum si la Politia Caracal, refuzand sa faca alte comentarii si sa raspunda la intrebari.

Sef IPJ Olt, destituit in urma modului cum s-a actionat la Caracal. Ministrul de Interne va ajunge la locul crimei

Ioan Buda, seful Politiei Romane, a anuntat ca seful Inspectoratului de Politie Judetean Olt va fi destituit. Ministrul de Interne va ajunge la Caracal.

Ministrul de Interne: Am dispus masuri privind evaluarea actului managerial la toate unitatile IPJ Olt. Voi face in sedinta de miercuri si alte propuneri

Vreau sa va multumesc ca ati acceptat sa fac o declaratie de presa. Nu e o conferinta de presa- am luat niste masuri pe care vreau sa vile comunic. Am dispus masuri privind evaluarea actului managerial la toate unitatile IPJ Olt. Voi propune in sedinta de miercuri alte propuneri de inlocuire, a spus sambata seara ministrul de interne Nicolae Moga.

Premierul Viorica Dancila cere noi demisii: seful Politiei Romane, prefectul judetului Olt, seful IPJ Olt. Si seful Politiei Caracal si-a pierdut postul

Premierul Viorica Dancila a intervenit la o televiziune si a anuntat ca cei vinovati de cele intamplate la Caracal trebuie sa plateasca, cerand totodata mai multe demisii.

imputernicirea adjunctului inspectorului-sef al IPJ Olt a incetat

Adjunctului sefului Inspectoratului de Politie Judetean IPJ) Olt, comisarul-sef Alexe Nicolae Eugen.

Iohannis a discutat cu ministrul de Interne si seful STS despre cazul Caracal. Demisiile tuturor celor care au gestionat gresit acest caz sunt obligatorii, dar nu sunt insa nici pe departe suficiente

Presedintele Klaus Iohannis a avut vineri discutii telefonice cu ministrul de Interne, Nicolae Moga, precum si cu directorul STS, Ionel Sorinel Vasilca, in legatura cu tragedia de la Caracal, seful statului cerandu-le acestora ca ancheta in acest caz sa fie desfasurata cu maxima celeritate. Iohannis a cerut de asemenea ca la sedinta CSAT de marti sa ii fie prezentata o prima evaluare asupra cazului.

Crima din Caracal, incompetenta sau nepasare: Seful Politiei Olt, picat la examen desi era singurul candidat. in 2013 a fost retrogradat

Crima abominabila petrecuta in Caracal scoate la iveala noi nereguli in institutiile platite din bani publici sa ne apere: Comisarul sef Cristian Voiculescu foto), care conduce Inspectoratul de Politie Judetean Olt, a fost numit in functie, prin imputernicire, in 31 martie 2019, la doar cinci luni dupa ce picase, desi era singurul candidat, concursul pentru ocuparea aceluiasi post.

Dezvaluire-soc despre seful Politiei Olt. Unde se afla acesta cand Alexandra era omorata

Comisarul sef Cristian Voiculescu, care conduce Inspectoratul de Politie Judetean Olt, a fost numit in functie, prin imputernicire, in 31 martie 2019, la doar cinci luni dupa ce picase, desi era singurul.

Ioan Buda: Seful Politiei Olt, demis in urma neregulilor in cazul fetei ucise in Caracal

Seful Politiei Romane, chestorul Ioan Buda, a anuntat, vineri, ca l-a destituit din functie pe inspectorul sef al Inspectoratului Judetean de Politie Olt, Cristian Voiculescu, care era imputernicit pe aceasta.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )