Libnet.ro
UNICEF

06:45

Ministrul Ioan Rus despre Transalpina: Este un copil orfan, n-are mama, n-are tata. Soseaua este deschisa circulatiei

Adevărul Adevărul,
Ministrul Ioan Rus despre Transalpina: Este un copil orfan, n-are mama, n-are tata. Soseaua este deschisa circulatiei

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a declarat vineri la Alba Iulia spune ca DN 67 C - Transalpina - este in situatia de copil orfan deoarece nu a fost preluat de catre CNADNR de la constructor. Ioan Rus a completat ca soseaua este deschisa, dar cu statut de drum in lucru. continuă pe Adevărul

Ministrul Transporturilor: Transalpina este deschisa circulatiei

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a declarat ca Transalpina este deschisa circulatiei, relateaza Mediafax.

Ioan Rus a discutat cu oficiali moldoveni despre Coridorul TRACECA

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a discutat astazi cu omologul sau din Republica Moldova, Vasile Botnari, and si cu ambasdorul moldovean la Bucure and sti, Iurie Reni and ta, despre necesitatea modificarii unor acorduri bilaterale din domeniul transportului rutier si feroviar, aplicarea tarifelor pentru infrastructura rutiera fata de operatorii de transport din Republica Moldova, precum and si despre cooperarea in Coridorul TRACECA.

Cum comenteaza Ioan Rus ancheta cu privire la achizitiile IT facute de autoritati

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, spune ca ii vine greu sa creada ca au existat ilegalitati in contractul Sistemul Integrat pentru Securizarea Frontierei de Stat incheiat de Ministerul Afacerilor Interne cu EADS Deutschland GmbH Ge, spunand ca au existat o comisie si o companie care au negociat, relateaza Mediafax.

Ioan Rus, dupa inspectia la santierul lotului 3 al autostrazii Sibiu-Orastie: Sunt lucrari intarziate, sunt probleme. Din noiembrie se va circula

Ioan Rus, ministrul Transporturilor, a vizitat, vineri, lotul trei al autostrazii Sibiu - Orastie si a spus ca sunt lucrari intarziate, sunt probleme, insa pana la sfarsitul lunii noiembrie se va circula si pe aceasta zona afectata de alunecari de teren.

Ioan Rus a verificat stadiul lucrarilor de reabilitare la calea ferata Vintu de Jos - Coslariu

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a vizitat astazi, alaturi de reprezentan and ti ai companiei CFR SA and si ai structurilor responsabile cu gestionarea fondurilor europene, santierele feroviare de pe Coridorul IV paneuropean, pentru a verifica stadiul lucrarilor de reabilitare a caii ferate pe segmentul Vin and tu de Jos - Co and slariu, informeaza un comunicat al Ministerului Transporturilor remis astazi redactiei.

Un copil orfan a fost internat la Psihiatrie, desi este sanatos

Un copil de 13 ani, ramas orfan la scurt timp dupa nastere, a fost trimis de stat intr-un centru pentru boli psihice, desi documentele arata ca este sanatos. Asistenta maternala incearca sa il.

7 miliarde de dolari pentru a scapa de o investigatie in SUA. Despre cine este vorba

Citigroup este aproape de un acord cu Departamentul de Justitie din SUA in cadrul caruia ar plati circa 7 miliarde dolari pentru a scapa de acuzatii ca ar fi vandut instrumente financiare garantate prin ipoteci cu probleme inaintea crizei financiare, au declarat surse apropiate situatiei pentru WSJ.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )