Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ministrul Justitiei: Rezultatele DNA ma determina sa o reinvestesc pe Kovesi

Antena3 Antena3,
Ministrul Justitiei: Rezultatele DNA ma determina sa o reinvestesc pe Kovesi

Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, a declarat, vineri seara, ca rezultatele cuantificabile obtinute de DNA, sub conducerea Laurei Codruta Kovesi, nu lasa loc de interpretare si a subliniat, ca in luna mai,. continuă pe Antena3

Ministrul Justitiei va propune reinvestirea Laurei Kovesi in fruntea DNA

Ministerul Justitiei, Raluca Pruna, a declarat ca toate datele pe care le are pana in prezent o determina sa propuna reinvestirea Laurei Kovesi ca procuror sef al DNA.

Ministrul Justitiei: Toate datele indica o reconfirmare a Laurei Kovesi la sefia DNA

Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, a declarat vineri seara ca toate datele converg spre o reconfirmare a Laurei Kovesi in fruntea DNA, avand in vedere rezultatele obtinute de institutie in mandatul acesteia.

Raluca Pruna, ministrul Justitiei: Prejudiciile trebuie recuperate de ANAF

Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, a declarat, vineri seara, ca este responsabilitatea exclusiva a ANAF de a recupera prejudiciile stabilite prin hotarari judecatoresti si ca neindeplinirea acestei sarcini poate reprezenta o amputare a procesului penal.

Ministrul Justitiei la Vaslui: Persoanele condamnate trebuie sa execute pedeapsa intr-un mod demn, finalitatea fiind sa le intoarcem in societate, nu sa fie pierdute

Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, a afirmat, marti, cu prilejul unei vizite efectuate in judetul Vaslui ca imbunatatirea conditiilor de detentie in tara noastra reprezinta o prioritate pentru Guvern, dar ca in Romania nu pot fi construite penitenciare de pe o zi pe alta.

Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, lanseaza procedura de recrutare pentru ocuparea functiei de Procuror General: Candidatii vor avea sanse egale

Ministerul Justitiei lanseaza astazi, 17 februarie 2016, ca urmare a vacantarii functiei de Procuror General al Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie, procedura pentru ocuparea acestei functii, potrivit unui comunicat al institutiei.

Fosta sefa DIICOT o ataca pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi. Cum se contrazice Bica

Fosta sefa DIICOT, Alina Bica, cercetata in mai multe dosare privind retrocedari frauduloase la ANRP, a acuzat, miercuri, in publicatia EU Reporter, ca a intrat in vizorul Directiei Nationale Anticoruptie pentru ca ancheta compania Transgaz, condusa de Sergiu Lascu, fratele Codrutei Kovesi, sefa DNA. Bica a spus ca ancheta compania Transgaz in 2012, insa o decizie publicata pe site-ul Consiliului Concurentei arata ca DIICOT a sesizat institutia in 2011 privind licitatiile trucate de la Transgaz.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )