Libnet.ro
UNICEF

17:45

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc: Codul insolventei trebuie sa functioneze rapid. A fost pregatit un an de zile/ Pactul dintre presedinte si premier trebuie sa functioneze

Hotnews Hotnews,
 Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc: Codul insolventei trebuie sa functioneze rapid. A fost pregatit un an de zile/ Pactul dintre presedinte si premier trebuie sa functioneze

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, a declarat miercuri seara, la Digi24, ca este necasar ca pactul de coabitare dintre presedinte si premier sa continue si spune ca va mai avea loc cel putin o noua intalnire a expertilor care analizeaza acest pact. Ministrul a vorbit si despre atacurile pe tema Justitiei dintre cele doua palate spunand ca trebuie luate ca declaratii in spatiul romanesc, fara importanta. Despre Codul Insolventei: Am elaborat acest Cod intr-o consultare cu zeci de specialisti de-a lungul unui an de zile. Foarte multi foloseau legea insolventei pentru a pacali statul, a nu plati taxe si a face concurenta neloiala. continuă pe Hotnews

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc: Codul insolventei trebuie sa functioneze rapid. A fost pregatit un an de zile/ Pactul de coabitare dintre presedinte si premier este necesar/ Nu sunt pentru alcool la volan

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, a declarat miercuri seara, la Digi24, ca este necesar ca pactul de coabitare dintre presedinte si premier sa continue si spune ca va mai avea loc cel putin o noua intalnire a expertilor care analizeaza acest pact. Ministrul a vorbit si despre atacurile pe tema Justitiei dintre cele doua palate spunand ca trebuie luate ca declaratii in spatiul romanesc, fara importanta. Despre Codul Insolventei, ministrul spune ca a fost elaborat intr-o consultare cu zeci de specialisti de-a lungul unui an de zile si ca spera s aintre cat mai repede in vigoare.

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc: Numirea domnului Papici putea sa aiba loc pentru o zi, doua, trei... Nu e un atac la Justitie/ Codul insolventei trebuie sa functioneze rapid/ Pactul de coabitare dintre presedinte si premier este necesar

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, a declarat miercuri seara, la Digi24, ca delegarea procurorului Papici putea sa aiba loc pentru o zi, doua, trei, ca e vorba doar despre incetarea unui mandat si nu despre un atac la Justitie. Ea fost facuta formal pana la finalul anului. Ministrul putea sa faca oricand in acest interval o propunere de numire, a declarat ministrul Cazanciuc care sustine si necesitatea continuarii pactului de coabitare dintre presedinte si premier. Despre Codul Insolventei, ministrul spune ca a fost elaborat intr-o consultare cu zeci de specialisti de-a lungul unui an de zile si ca spera sa intre cat mai repede in vigoare.

Cazanciuc la Bruxelles: Trebuie continuata negocierea privind prelucrarea datelor cu caracter personal

Ministrul justitei, Robert Cazanciuc, a participat la lucrarile Consiliului Justite si Afaceri Interne, care au avut loc la Luxemburg, si a sustinut necesitatea continuarii negocierii propunerii de regulament privind protectia persoanelor fizice in raport cu prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulate a acestor date, potrivit unui comunicat remis redactiei.

Cazanciuc: Pactul de coabitare trebuie sa functioneze.

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, a declarat, miercuri seara, la Digi 24, ca Pactul de coabitare dintre seful statului si premier trebuie sa functioneze si ca atacurile dintre Traian Basescu si Victor Ponta sunt doar declaratii in spatiul romanesc. Citeste si: Ce se alege de pactul de coabitare? Cazanciuc a facut parte din echipa lui Victor Ponta la intalnirea cu cei doi consilieri ai lui Traian Basescu. Ministrul Justitiei a spus ca, in cadrul intalnirii, fiecare dintre parti a venit .

Kovesi il contrazice pe Cazanciuc vizavi de numirile lui Bendeac si Cerbu la DNA.

Procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, il contrazice pe ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, cu privire la numirile din cadrul sectiei anticoruptie. Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, sustine ca s-a consultat din decenta cu procurorul general al DNA pentru propunerea celor doi procurori, Iuliana Bendeac si Ioan Viorel Cerbu, la DNA, in timp ce Laura Codruta Kovesi atrage atentia, intr-un comunicat, ca pentru delegarea celor doi procurori nu i s-a cerut recomandarea, asa cum .

Cazanciuc: Corlatean nu e in tara, i-am propus lui Diaconescu o intalnire pentru miercuri.

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, a declarat, referitor la discutiile privind puncte din acordul de colaborare presedinte-premier, ca i-a propus consilierului prezidential Cristian Diaconescu o intalnire pentru miercuri dimineata, ministrul de Externe nefiind in momentul de fata in tara, transmite Mediafax. Cazanciuc a fost intrebat, dupa ce a participat la sedinta plenului CSM, cand merge la intalnirea de la Palatul Cotroceni. Domnul ministru Corlatean nu este in momentul de fata in .

Avocatii: Guvernul a facut praf Codul Insolventei

Avocatii practicieni in insolventa au criticat dur, in aceste zile, Ordonanta prin care Guvernul a adoptat Codul Insolventei. Ei spun ca Executivul a facut praf legislatia din domeniu, introducand in Cod prevederi neagreate de specialisti si spulberand principii elementare ale insolventei.

A doua incalcare a acordului cu FMI: Guvernul a adoptat Codul Insolventei prin Ordonanta de Urgenta in loc de proiect de lege

Guvernul se afla in fata celei de-a doua incalcari a acordului cu Fondul Monetar International, in care si-a asumat raspunderea ca va trimite amendamentele pentru Codul Insolventei la Parlament, dupa o consultare adecvata a tuturor actorilor relevanti. In schimb, Guvernul a adoptat Codul Insolventei prin Ordonanta de Urgenta, schimband in ultimul moment cateva puncte esentiale. Victor Ponta a explicat incalcarea acordului cu FMI prin nevoia cresterii ratei de colectare a veniturilor la buget.

CNA va adopta un document privind prevederile audiovizualului din Codul insolventei.

Consiliul National al Audiovizualului va elabora un document privind Codul insolventei, dupa ce toti membrii CNA vor face o serie de propuneri, urmand ca, in sedinta de joi, acesta sa fie adoptat si trimis catre institutiile abilitate. Consiliul National al Audiovizualului CNA) a dezbatut, in sedinta de marti, Ordonanta de Urgenta privind procedurile de prevenire a insolventei si de insolventa, care prevede la articolul 81 ca In cazul in care activitatea debitorului se afla sub incidenta .

O lege care se autosaboteaza: cele mai arzatoare probleme din Codul Insolventei

Modificarile aduse in Codul Insolventei aduc probleme foarte delicate in practica din domeniu, iar practicienii supun legislatia unui oprobiu general.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )