Libnet.ro
UNICEF

07:15

Ministrul Mediului, la Sibiu: Taxele de mediu din 2007 - 2017 vor fi restituite cetatenilor

B1 B1,
Ministrul Mediului, la Sibiu: Taxele de mediu din 2007 - 2017 vor fi restituite cetatenilor

Gratiela Gavrilescu, ministrul Mediului, a declarat in cadrul unei conferinte de presa vineri, la Sibiu, ca taxele de mediu din perioada 2007-2017 le vor fi restituite cetatenilor. Astazi va fi se. continuă pe B1

Ministrul Mediului, la Sibiu: Taxele de mediu din 2007 - 2017 vor fi restituite cetatenilor

Gratiela Gavrilescu, ministrul Mediului, a declarat in cadrul unei conferinte de presa vineri, la Sibiu, ca taxele de mediu din perioada 2007-2017 le vor fi restituite cetatenilor. Astazi va fi se.

Ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu: Nu se va da o cota de vanatoare in cazul ursilor, ci numai cota de interventie

Ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu, a declarat, joi, ca va fi emis un ordin de ministru privind cota de interventie pe carnivorele mari, pentru 140 de ursi care vor fi recoltati sau relocati, potrivit Medafax.

Politic show:Ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu: Nu se va da o cota de vanatoare in cazul ursilor, ci numai cota de interventie;Reprezentantul romilor din guvern mi-a explicat de ce nu sunt vaccinati copiii saraci;

Crima si nepedeapsa. De ce e inspaimantatoare nepedepsirea unor crime precum cea asupra lui Babu Ursu, cele din decembrie 89 si ale mineriadelor? Pentru ca impunitatea. Proiectul de OUG privind pensiile militarilor: Indexarea tuturor pensiilor speciale, limitata. Guvernul a elaborat un nou proiect de ordonanta de urgenta pentru modificarea legii pensiilor speciale.

Ministrul Finantelor sustine ca 70% din bancile din Romania nu platesc impozit pe profit pentru ca folosesc metode de optimizare fiscala; ce spun bancile?

Acuzatii grave de la Ministerul Finantelor Publice la adresa bancilor din Romania. Ministrul de resort spune ca majoritatea institutiilor de credit care activeaza in Romania nu platesc impozit pe profit pentru ca utilizeaza scheme de optimizare.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )