Libnet.ro
UNICEF

09:15

Ministrul Mediului va sustine o conferinta de presa pe tema cererii de anulare a acordului de mediu pentru o exploatarea de aur de la Certej

Hotnews Hotnews,
Ministrul Mediului va sustine o conferinta de presa pe tema cererii de anulare a acordului de mediu pentru o exploatarea de aur de la Certej

Ministrul Mediului, Rovana Plumb, va sustine, de la ora 12. 00, o conferinta de presa pe tema depunerii, la Curtea de Apel Bucuresti, a cererii de anulare a acordului de mediu pentru proiectul minier de la Certej. Agentia Regionala pentru Protectia Mediului Timisoara ARPMT) a dat pe 5 iulie 2012 acordul de mediu pentru exploatarea prin cianurare a minereurilor de aur si argint din zona Certej, judetul Hunedoara. Potrivit fundatiei Alburnus Maior, proiectul este foarte asemanator cu cel de la Rosia Montana si propune deschiderea unui exploatari miniere pe o suprafata de 456. 2 ha, defrisarea a 187 de ha de padure, macinarea a doi munti pentru extragerea minerului si se suprapune peste un sit Natura 2000. HotNews va transmite LIVE TEXT declaratiile ministrului. continuă pe Hotnews

LIVE VIDEO TEXT Victor Ponta sustine o conferinta de presa dupa vizita la Bruxelles

Premierul Victor Ponta urmeaza sa sustina, in scurt timp, o conferinta de presa la sediul Guvernului, dupa vizita de luni la Bruxelles. Ramai pe Hotnews. ro pentru a urmari LIVE TEXT si LIVE VIDEO declaratiile primului ministru.

Ministrul Mediului: Sunt nemultumita de cum au actionat institutiile MMP in cazul ursului, de luni facem anchete

Ministrul Mediului, Rovana Plumb, sustine ca este nemultumita de modul in care au actionat institutiile din subordinea ministerului in cazul ursului care a atacat trei persoane in judetul Dambovita si a anuntat ca de luni va dispune o ancheta in acest sens, potrivit Mediafax.

Ministrul mediului a cerut MAI un elicopter cu termoviziune pentru a localiza ursul care a atacat trei oameni: Trebuie intervenit in aceasta noapte

Ministrul Mediului, Rovana Plumb, a solicitat Ministerului Administratiei si Internelor un elicopter cu instalatie de termoviziune, care sa survoleze zona de nord a judetului Dambovita unde trei persoane au fost atacate de urs sambata, informeaza Mediafax. Plumb a declarat sa poata fi impuscat cu tranchilizante, ea spunand ca trebuie intervenit in aceasta noapte, nu mai tarziu, pentru ca animalul este suspect de turbare si poate ataca alte persoane.

Update: Ministrul Mediului anunta emiterea avizului de tranchilizare a ursului care a atacat trei oameni

Update 21:00 - Ministrul Mediului, Rovana Plumb, a anuntat ca a fost emis aviz pentru ca ursul care a atacat trei oameni, in Dambovita, sa poata fi impuscat cu tranchilizante, ea spunand ca trebuie intervenit.

Ministrul Mediului, Rovana Plumb, despre exploatarea gazelor de sist: Suntem sub moratoriu si ramanem asa!

Ministrul Mediului, Rovana Plumb, a declarat ca asteapta decizia Uniunii Europene in ceea ce priveste exploatarea gazelor de sist, aceasta urmand sa fie adoptata si de Romania.

Ministrul Muncii, la Conferinta Ministeriala pe tema imbatranirii

Ministrul muncii, Mariana Campeanu, va participa in perioada 19-20 septembrie, la Viena, la Conferinta Ministeriala ce are ca tema imbatranirea, transmite biroul de presa al Ministerului.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )