Libnet.ro
UNICEF

13:15

Ministrul Muncii da asigurari: Legea salarizarii se va aplica exact asa cum este

Antena3 Antena3,
Ministrul Muncii da asigurari: Legea salarizarii se va aplica exact asa cum este

Legea salarizarii in sectorul bugetar se va aplica exact asa cum este, fara nicio modificare, nici in plus, nici in minus, precizeaza ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, intr-o postare. continuă pe Antena3

Ministrul Muncii, despre plafonarea indemnizatiei pentru cresterea copilului: Puteam sa nu mai dam deloc

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu , a spus, marti, legat de plafonarea indemnizatiei pentru cresterea copilului, ca putea sa nu mai dea deloc acesti bani sau sa se rezume la 100 de euro, precizand ca plafonul de 1. 800 de euro este.

Ministrul Muncii, despre plafonarea indemnizatiei pentru cresterea copilului: Puteam sa nu mai dam deloc sau sa dam 100 de euro

Ministrul Muncii, Olguta Vasilescu, a afirmat, marti, in cadrul dezbaterilor din Comisia de munca de la Senat pe tema plafonarii indemnizatiei pentru cresterea copilului, ca putea sa nu mai dea deloc.

USR si PNL vor depune o motiune simpla impotriva Olgutei Vasilescu: Pentru ministrul Muncii, indemnizatiile pentru cresterea copilului sunt un favor

Senatoarea USR Florina Presada a acuzat-o miercuri pe Lia Olguta Vasilecu de faptul ca nu intelege problema familiilor din Romania atunci cand vorbeste despre indemnizatiile de crestere a copilului ca despre un favor pe care il face statul. USR a anuntat ca, impreuna cu PNL, va depune, saptamana viitoare, o motiune simpla impotriva ministrului Muncii.

Draga Olguta, te rog frumos sa nu ne ma faci prosti pe fata. O vedeta din Romania, mesaj DUR pentru ministrul Muncii (FOTO)

In urma declaratiei ministrului Muncii ca nimeni din Romania nu contribuie pentru indemnizatia de crestere a copilului, i-a transmis un mesaj destul de dur Olgutei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )