Libnet.ro
UNICEF

15:00

Ministrul Muncii: Vom incepe eliberarea voucherelor pentru achizitionarea de tehnologie asistiva de catre persoanele cu dizabilitati

Antena3 Antena3,
Ministrul Muncii: Vom incepe eliberarea voucherelor pentru achizitionarea de tehnologie asistiva de catre persoanele cu dizabilitati

In doua-trei saptamani vom incepe eliberarea voucherelor pentru achizitionarea de tehnologie asistiva de catre persoanele cu dizabilitati, a declarat, duminica seara, la Antena 3, ministrul Muncii,. continuă pe Antena3

Ministrul Muncii, Marius Budai: Cinci milioane de pensionari vor avea cu 15% mai mult la pensii incepand de astazi

Ministrul Muncii, Marius Budai, a declarat, pentru Mediafax , ca de la 1 septembrie vor fi majorate cinci milioane de pensii, prin cresterea punctului de pensie la 1. 265 de lei. Procentual, spune Budai, cresterea pe care o vor avea pensionarii pe.

Anunt de ultima ora despre pensii! Ministrul Muncii: Suntem cu toate pensiile recalculate

Plata noilor cuantumuri de pensii majorate va incepe efectiv de luni, a declarat, la Mamaia, ministrul Muncii, Marius Budai. Suntem cu toate pensiile recalculate. Taloanele sunt tiparite, sunt facute.

Noua Lege a pensiilor si maririle promise. Ce spune Marius Budai, ministrul Muncii, despre cresterea pensiei

Ministrul Muncii a vorbit despre noua Lege a pensiilor, care prevede majorari de la 1 septembrie 2019 si despre maririle de pensii promise de Guvernul Romaniei. Marius Budai a precizat ca planul de majorari va continua si anul viitor. Ministrul Muncii a facut precizari cu privire la noua Lege a pensiilor As putea sa folosesc .

Ministrul Muncii, despre ororile din centrul de la Maramures: Parintii copiilor sunt in drum spre Romania

Ministrul Muncii, Marius Budai, a trimis la Maramures o echipa mixta formata din Corpul de control al Agentiei Nationale pentru Plati si Inspectie Sociala si inspectori sociali, in timp ce familiile.

Ministrul Muncii anunta ca se discuta renuntarea la cupoanele de pensie

Ministrul Muncii, Marius Budai, a declarat ca exista, in cadrul institutiei pe care o conduce, o dis.

CRESC PENSIILE de la 1 SEPTEMBRIE: VEZI daca esti pe LISTA! Ministrul Muncii a facut ANUNTUL ASTEPTAT de TOTI ROMANII

Marius Budai, ministrul Muncii, a tinut sa precizeze ca punctul de pensie se majoreaza de la 1 septembrie. Mai mult decat atat, planul de majorari va continua si in 2020, spune el.

OCTAVIAN POPA: ALDE incepe strangerea semnaturilor pentru sustinerea lui Mircea Diaconu la prezidentiale

Organizatia judeteana ALDE Tulcea va incepe, sambata, sa stranga semnaturi pentru sustinerea candidaturii independente la Presedintia Romaniei a lui Mircea Diaconu, a anuntat vineri, intr-o conferinta de presa, presedintele organizatiei, Octavian Popa.

Incepe programul Litoralul pentru toti: reduceri de pana la 70% in aproape 50 de hoteluri

Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc a lansat programul Litoralul pentru toti. Incepand cu 1 septembrie si pana pe 30 septembrie, turistii beneficiaza de preturi la cazare cuprinse intre 50 de lei si 140 de lei pe zi. Sejururile pot.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )