Libnet.ro
UNICEF

06:30

Ministrul Sanatatii anunta operationalizarea a inca 280 de paturi in sectiile ATI

România Liberă România Liberă,
Ministrul Sanatatii anunta operationalizarea a inca 280 de paturi in sectiile ATI

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca in urmatoarea perioada, respectiv intre 7 si 21 de z. continuă pe România Liberă

Nelu Tataru: Vor fi operationalizate inca 280 de paturi la ATI

In urmatoarea perioada, intre 7 si 21 de zile, vor fi operationalizate inca 280 de paturi de terapie intensiva, a anuntat Nelu Tataru, ministrul sanatatii, la inceputul sedintei de Guvern de miercuri. Acesta a spus ca in ultimele 3 zile am facut o evaluare la nivel national si in Bucuresti a situatiei evolutiei pandemiei si am cautat suplimentarea paturilor de terapie intensiva la nivel national si in Bucuresti.

Tataru anunta ca vor fi operationalizate 280 de paturi la terapie intensiva, intr-o perioada care variaza intre 7 si 21 de zile

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru a anuntat, la inceputul sedintei de miercuri a Guvernului, ca au fost introduse 24 de spitale in randul celor suport COVID si urmeaza sa fie operationalizate 280 de paturi la terapie intensiva, intr-o perioada care va varia intre 7 si 21 de zile.

Care este starea medicului erou de la Piatra Neamt. Ministrul Sanatatii: Are arsuri pe 70-75% din suprafata corpului

Medicul Catalin Denciu - care a fost grav ranit in incendiul de la Sectia ATI a Spitalului Judetean din Piatra Neamt - este in stare stabila in acest moment, dar primele trei zile de tratament sunt critice, a declarat luni ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. El a precizat ca medicul are arsuri pe 70-75% din suprafata corpului. Reamintim ca duminica medicul a fost transferat la un spital din Belgia.

Premierul Ludovic Orban, o noua sedinta cu ministrul Sanatatii, ministrul Afacerilor Interne si seful DSU, Raed Arafat (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban participa, in acesta dimineata, la o sedinta de urgenta cu ministrul Sanatatii, ministrul de Interne si seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta. Sedinta are loc la Pa.

Sedinta de lucru la Guvern. Participa premierul, ministrul Sanatatii, cel de Interne si secretarul de stat Arafat

Premierul Ludovic Orban se intalneste la aceasta ora cu ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela si secretarul de stat in MAI, Raed Arafat intr-o sedinta de lucru, potrivit unui comunicat transmis duminica de Guvern. Sedinta a inceput la ora 10,00, conform anuntului Guvernului.

Ministrul Sanatatii: 80% din managerii spitalelor ar trebui schimbati. Sistemul s-a dezgolit

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, spune ca 80 la suta din managerii spitalelor din tara ar trebui schimbati, insa nu poate lua decizii in acest sens.

Premierul l-a contrazis pe ministrul Sanatatii cu privire la testul pozitiv la COVID-19 al medicului Catalin Denciu. Orban: Testul din Belgia, negativ

Testul de tip Real Time PCR, care i-a fost facut medicului Catalin Denciu la spitalul militar din Belgia este negativ, a declarat, marti, premierul Ludovic Orban, care l-a contrazis astfel pe ministru Sanatatii, Nelu Tataru, care anuntase ca medicul a fost testat pozitiv, informeaza Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1972 seconds )