Libnet.ro
UNICEF

07:15

Ministrul Sanatatii AVERTIZEAZA: Trebuie sa ne pregatim pentru ce e mai rau

B1 B1,
Ministrul Sanatatii AVERTIZEAZA: Trebuie sa ne pregatim pentru ce e mai rau

Victor Costache a anuntat ca si spitalele private se alatura demersurilor de contracarare a raspandirii noului virus. Ministrul Sanatatii a precizat ca peste 300 de paturi de terapie intensiva pot fi. continuă pe B1

Ministrul Sanatatii: Trebuie sa ne pregatim pentru ce e mai rau. La stat ne putem baza pe aproximativ 4.000 de paturi de terapie intensiva, toate utilizate

Victor Costache, ministrul Sanatatii, a anuntat ca in lupta cu coronavirusul sunt implicate si spitalele private.

Ce este mai rau, abia acum urmeaza. Ce se intampla cu coronavirus in aprilie. Medicii romani avertizeaza

Presedintele Societatii Romane de Microbiologie, Alexandru Rafila, a avertizat ca varful epidemiei de COVID-19s-ar putea inregistra in lunile aprilie-mai. Acesta spera ca pana in vara transmiterea virusului sa se faca mai dificil. Datorita vremii uscate si calde, numarul infectiilor va scadea considerabil, este de parere Rafila. Ce este mai rau, urmeaza Vestea proasta insa, este .

CORONAVIRUS |Ministrul Sanatatii anunta ca Romania mai are kit-uri de testare doar pentru o saptamana

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a anuntat, marti, ca Romania mai are pentru o saptamana kit-uri de de testare a infectiei cu coronavirus. Secretarul de stat din Ministerul Sanatatii,.

Ministrul Sanatatii spune ca autoritatile vor coopta si spitalele private pentru gestionarea cazurilor de coronavirus, in situatia in care numarul celor infectati va continua sa creasca

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, spune ca autoritatile vor coopta si spitalele private pentru gestionarea cazurilor de coronavirus, in situatia in care numarul celor infectati va continua sa creasca, el afirmand ca in acest moment sistemul de sanatate poate face fata cazurilor existente.

Alerta globala! E pandemie de coronavirus. Interviu cu ministrul Sanatatii: Este o criza cum rar am intalnit

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, declara ca Romania nu a fost luata prin surprindere de coronavirus. Am luat masuri drastice de limitare a circulatiei cu Italia, a spus ministrul.

Ministrul Sanatatii petrece in plina criza din cauza coronavirusului. Jurnalist: Combatea de zor la Isoletta

Jurnalistul Bogdan Tiberiu Iacob a publicat imagini de colectie cu ministrul Sanatatii. in seara de sambata, cand a fost confirmat primul caz de coronavirus pe teritoriul Capitalei, Victor Costache petrecea de zor la restaurant.

Ionut Gologan nu a scapat de ce este mai rau! Ce au decis acum autoritatile din Malaezia pentru roman

Acum, mai bine de 8 ani, presa romaneasca, si nu numai, scria amplu despre cazul lui Ionut Gologan, romanul arestat pe aeroportul din Kuala Lumpur cu aproape 1,5 kilograme de metamfetamine in bagaje. Ionut, in timpul anchetei, declara ca nu stia ca are droguri intr-un compartiment ascuns al gentii si era pasibil, conform legislatiei, de .

Marea Britanie pregateste un plan anti-coronavirus de anvergura. Cel mai rau scenariu posibil prevede 100.000 de decese

Ministri Regatului Unit stabilesc masurile anti-coronavirus, iar cel mai rau scenariu pregatit la Whitehall prevede un bilant al deceselor de 100. 000, potrivit The Times. Premierul Boris Johnson va conduce o a.

Ministrul Sanatatii recunoaste ca ultimul caz de coronavirus poate pune probleme: Nu era in izolare!

Victor Costache a explicat, dupa sedinta Comitetului National pentru Situatii Speciale de Urgenta, ca femeia din Buzau venea dintr-o zona care, la acea data, nu era cu suspiciune de coronavirus, iar din acest motiv nu a stat in izolare, acasa.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )