Libnet.ro
UNICEF

18:30

Ministrul Sanatatii, noi informatii despre tragedia de la Timisoara

România Liberă România Liberă,
Ministrul Sanatatii, noi informatii despre tragedia de la Timisoara

Ministerul Sanatatii anunta ca, dupa deratizarea de la Timisoara, marti dimineata erau internati 12 . continuă pe România Liberă

Noi informatii despre tragedia din Timisoara: 32 de persoane sunt internate. DSP nu a verificat niciodata firma care a facut deratizarea

Autoritatile aduc noi informatii despre tragedia produsa intr-un bloc din Timisoara, acolo unde doi copii si mama unuia dintre ei au murit, dupa ce in imobil a fost facuta deratizarea si dezinsectia.

Un nou caz Bodnariu. Noi informatii despre romanca ai carei copii au fost luati de statul finlandez

Copiii Cameliei Smicala, luati de statul finlandez, cer sa se intoarca in tara impreuna cu mama lor, spune Preasfintitul Parinte Episcop Macarie Dragoi al Episcopiei Ortodoxe Romane a Europei de.

Raed Arafat, despre tragedia de la Timisoara: Dispecerii nu pot sa coreleze apelurile

Intr-o interventie telefonica laAntena 3, Secretarul de stat din MAIRaed Arafat a declarat, cu privire la tragedia de la Timisoara,ca dispecerii de la serviciile de urgenta nu pot sa.

Firea, amenintata de Ministrul Sanatatii: Primaria a pus pe butuci activitatea din doua spitale

Dupa ce a dat milioane de euro la Catedrala Neamului, Gabriela Firea se pare ca nu a mai avut bani pentru lucrari de apa calda si caldura la doua spitale importante din Bucuresti. A promis ca se vor remedia toate problemele pana pe 15 noiembrie, dar suntem deja pe 19 noiembrie, iar Spitalul Marie Curie .

Tragedia de la Timisoara. inca un bloc a fost evacuat: Nu suntem in niciun caz intr-o situatie disperata

Autoritatile din Timis au oferit noi detalii de tragedia de la Timisoara in urma careia doi copii si mama unuia dintre ei au murit. Potrivit sefului ISU Timis, este verificat inca un bloc in care a lucrat recent firma care a realizat deratizarea in blocul groazei. Purtatorul de cuvant al Spitalului de Copii Louis Turcanu a facut apel la calm.

VIDEO Noi informatii in ancheta de la Timisoara, unde 3 oameni au murit dupa ce a fost facuta deratizarea intr-un bloc: DSP nu a verificat niciodata aceasta firma

Firma care a facut dezinsectia si deratizarea in blocul din Timisoara in care au murit un bebelus de 10 zile, un copil de 3 ani si mama acestuia din urma nu a fost verificata niciodata de catre Directia de Sanatate Publica, desi functioneaza din 2015, au recunoscut autoritatile, marti, intr-o conferinta de presa. Reprezentantii DSP si ai Directiei Sanitar-Veterinare Timis nu au putut raspunde la intrebarile repetate ale jurnalistilor daca firma Bistim Dera SRL avea autorizatie sa foloseasca acea substanta sau ce institutie ar fi trebuit sa elibereze avizele in acest sens. Gradinta din Timisoara evacuata dupa ce directoarea a aflat din presa ca firma care a facut dezinsectie e aceeasi care a deratizat si blocul in care au murit 3 oameniCe substanta i-ar fi ucis pe cei 3 oameni din blocul din Timisoara in care s-a facut deratizare Anuntul Parchetului Cine este firma care a facut dezinsectia in imobilSubstantele cu care s-a facut deratizarea in blocul din Timisoara ar fi fost cumparate de pe piata neagraPrimarul Timisoarei: Firma care a facut deratizare in blocul au murit 3 oameni nu avea autorizatie.

Ministrul Sanatatii: in spitalele din Timisoara sunt internati 28 de pacienti din blocul in care au murit trei persoane

In unitati medicale din Timisoara sunt internate, marti dimineata, 28 de persoane din blocul in care doi copii si o femeie au murit dupa efectuarea deratizarii, potrivit unei informari a Ministerului.

Seful ISU Timis, amanunte despre tragedia din Timisoara, in direct pe B1 TV: Se fac cercetari la fata locului, chiar in aceste clipe Acolo se afla si un procuror, care a preluat ancheta (VIDEO)

Autoritatile cerceteaza, luni seara, toate spatiile blocului din Timisoara, unde trei persoane au fost gasite decedate in urma unei deratizari, a anuntat, in direct pe B1 TV, Lucian Mihoc, seful ISU Timis,.

Noi detalii despre Xbox Scarlett: cat de buna va fi consola si care va fi pretul de pornire

Xbox Scarlett este denumirea in stadiu de proiect a viitoarei console de gaming de la Microsoft. Desi se cunosc deja cateva particularitati despre ea, noi detalii au fost confirmate de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1988 seconds )