Libnet.ro
UNICEF

11:46

Ministrul Sanatatii: Primul pacient roman cu coronavirus este in stare buna. Familia sa, in carantina, sub paza

Antena3 Antena3,
Ministrul Sanatatii: Primul pacient roman cu coronavirus este in stare buna. Familia sa, in carantina, sub paza

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a declarat, miercuri seara, ca pacientul diagnosticat cu noul coronavirus este un barbat dintr-o comuna din Gorj, care este, in prezent, in stare buna si nu are simptome de boala. continuă pe Antena3

Adrian Streinu Cercel: Primul pacient roman cu coronavirus este bine, e doar purtator al virusului si nu are simptome

Primul pacient roman diagnosticat cu coronavirus este bine, este doar purtator al virusului si continua sa nu aiba simptome - febra, tuse - a anuntat joi, intr-o conferinta de presa la Ministerul Sanatatii, medicul Adrian Streinu Cercel, managerul Institutului de Boli Infectioase Matei Bals din Bucuresti, unde este internat tanarul din Gorj.

Ministrul Sanatatii din Germania: Desi rujeola este semnificativ mai contagioasa decat coronavirusul, niciun oras nu este blocat din cauza infectiilor cu rujeola

Ministrul german al Sanatatii, Jens Spahn, a spus ca desi epidemia cu noul coronavirus a ajuns in Europa, Germania este foarte bine pregatita sa-l infrunte, iar in vremuri ca acestea, statul trebuie sa functioneze. De exemplu, desi rujeola este semnificativ mai contagioasa decat virusul Corona, niciun oras nu este blocat din cauza infectiilor cu rujeola, a spus Spahn, citat de Spiegel. de.

Fake news distribuit masiv online, in numele Ministerului Sanatatii: Metoda de prevenire a infectiei cu coronavirus este sa va mentineti gatul umed. Odata ce membrana din gat va fi uscata, virusul va va invada corpul in 10 minute

Ministerul Sanatatii lanseaza un apel ca toate informatiile despre coronavirus sa fie preluate de pe site-uri oficiale, dupa ce in mediul online a circulat o falsa lista de masuri de prevenire a infectiei, cu titlul Notificare de urgenta a Ministerului Sanatatii. Printre recomandarile pentru prevenirea coronavirusului din aceasta falsa notificare apareau sa va mentineti gatul umed, nu lasati gatul sa se usuce nicio clipa si evitati mancarea prajita sau picanta. Falsa notificare a fost distribuita masiv in mediul online si pe retelele de socializare.

PRIMUL PACIENT cu CORONAVIRUS, adus la Bucuresti! Care este STAREA ACTUALA DE SANATATE

Barbatul testat pozitiv cu Covid-19 miercuri seara, un localnic de 25 de ani din satul Dobrana, comuna Prigoria, a fost adus la Bucuresti, la Institutul Matei Bals, pentru testari suplimentare. Transportul.

Trei dintre romanii infectati cu coronavirus s-au vindecat. in ce stare sunt ceilalti trei

Primul caz de coronavirus, confirmat in Romania. in aceasta seara, potrivit Digi24, a fost confirmat oficial in Romania primul pacient confirmat ca fiind infectat cu coronavirus. Este vorba despre o persoana care a intrat in contact cu italianul infectat cu coronavirus, in varsta de 71 de ani. La ora 23. 00, urmeaza ca Ministerul Sanatatii sa .

VIDEO Primul caz de coronavirus in Romania, confirmat de Raed Arafat. Ce se intampla cu pacientul acum

Conferinta de presa la Ministerul Sanatatii, miercuri seara, dupa ce in tara noastra a fost confirmat primul caz de coronavirus. Este vorba despre un caz al unei persoane din Gorj, care se afla la acest moment in tara. Acesta persoana a intrat in contact cu cetateanul din Italia care a fost in vizita in tara .

Ministrul sanatatii din Indonezia, tara cu 260 mil. locuitori si niciun caz de coronavirus: Este o binecuvantare de la Atotputernicul

Ministrul sanatatii din Indonezia a respins joi criticile privind sistemul de testare pentru coronavirus din tara si a spus ca absenta de cazuri confirmate in a patra natiune ca populatie din lume este o binecuvantare de la Atotputernicul.

Coronavirusul a ajuns si in Spania. Primul pacient confirmat este internat la un spital din Barcelona

Coronavirusul a ajuns si in Spania. Primul pacient de acolo infectat cu temutul virus este internat la Spitalul Clinic din Barcelona.

Ministrul Sanatatii: Nerespectarea carantinei, pedepsita penal Regulile pentru romanii care vin din zonele afectate de coronavirus

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a anuntat marti ca nerespectarea masurilor privind carantina de catre romanii care revin in tara din zonele afectate de coronavirus va fi sanctionata penal.

Ministrul Sanatatii: Nu avem niciun caz confirmat de coronavirus in Romania

Ministrul Sanatatii, dr. Victor Costache, a declarat, luni seara, ca pe teritoriul Romaniei nu exist.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )