Libnet.ro
UNICEF

23:45

Ministrul Sanatatii: Proiectul Legii vaccinarii nu prevede sanctiuni

Antena3 Antena3,
Ministrul Sanatatii: Proiectul Legii vaccinarii nu prevede sanctiuni

Proiectul Legii vaccinarii va fi pus in dezbatere publica pe site-ul ministerului Sanatatii cel tarziu luni, a anuntat ministrul Sanatatii, Florian Bodog. in actul normativ nu sunt. continuă pe Antena3

Membrii CSM reclama ca magistratii nu stiu ce prevede proiectul Legii salarizarii. Toader spune ca salariile nu vor scadea, dar unele sporuri sunt in pericol

Membrii CSM si reprezentantii asociatiilor de magistrati s-au declarat, joi, nemultumiti ca nu au fost invitati de Ministerul Muncii la discutiile privind proiectul Legii salarizarii unitare si ca nu stiu ce contine acesta. Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, i-a asigurat ca salariile nu scad, dar unele sporuri sunt in pericol, spunandu-le insa ca nu la el este pixul care stabileste salariile si sporurile.

Scandal in CSM. Magistratii l-au certat pe Ministrul Justitiei pentru proiectul Legii salarizarii (VIDEO)

Sedinta de joi a Consiliului Superior al Magistraturii s-a lasat cu scandal. Magistratii i-au reprosat Ministrului Justitiei, Tudorel Toader, ca nici macar nu au vazut proiectul Legii salarizarii si, prin.

Liderii PSD si ALDE au semnat si asumat la Sinaia proiectul Legii salarizarii unitare

Proiectul Legii salarizarii unitare, care a fost discutat de catre reprezentantii PSD si ALDE la Sinaia, in doua sedinte maraton, a fost semnat joi seara si totodata asumat politic de liderii coalitiei de guvernare, Liviu Dragnea si Calin Popescu-Tariceanu.

Liderii PSD si ALDE au semnat si asumat la Sinaia proiectul legii salarizarii unitare

Proiectul legii salarizarii unitare, care a fost discutat de catre reprezentantii PSD si ALDE la Sinaia, in doua sedinte maraton, a fost semnat joi seara si totodata asumat politic de liderii coalitiei de.

Sindicalistii din administratie ameninta cu proteste dupa Pasti, nemultumiti de proiectul Legii salarizarii unitare

Sindicalistii din administratie ameninta cu proteste dupa Pasti, nemultumiti ca in proiectul Legii salarizarii unitare nu a fost introdus un articol care sa prevada ca niciunui angajat din domeniu nu ii va scadea salariul dupa aplicarea noului act normativ, dar si de faptul ca asistenta sociala a fost scoasa din domeniul administratie.

Proiectul Legii salarizarii bugetarilor: Un bibliotecar va castiga peste 4.800 de lei chiar din acest an, iar un profesor universitar sau un medic circa 6.000 de lei (FOTO)

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat ca proiectul Legii salarizarii unitare este gata si ca urmeaza sa fie depus in Parlament. Ierarhizarea functiilor s-a facut dupa modelele practicate.

Dragnea: Proiectul Legii salarizarii unitare va fi semnat joi, ca initiativa parlamentara

Proiectul Legii salarizarii unitare va fi semnat joi, in calitate de initiatori, de catre parlamentarii social-democrati, la CExN al PSD care va avea loc la Sinaia, a declarat luni presedintele PSD, Liviu Dragnea, la Antena 3.

Sorin Grindeanu l-a mustrat pe ministrul sanatatii pentru lipsa vaccinului impotriva rujeolei. Florian Bodog spune ca vor fi achizitionate vaccinuri in regim de urgenta

Am vazut ca iar sunt probleme in ceea ce priveste vaccinul impotriva rujeolei, a declarat premierul Sorin Grindeanu, miercuri, la inceputul sedintei de Guvern. In 10 judete, am ajuns la fundul sacului, a raspuns Florian Bodog, ministrul sanatatii, a adaugand ca vor fi achizitionate 115. 000 doze in regim de urgenta. Sorin Grindeanu l-a apostrofat pe ministru, spunand ca nu este o problema noua, si i-a cerut ca Ministerul Sanatatii sa lucreze preventiv, pentru a evita situatii de acest tip.

Anunt important facut de ministrul Sanatatii: Programul de transplant pulmonar cu Spitalul AKH din Viena poate continua

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a declarat, vineri, ca a fost prelungita cu trei luni scrisoarea de intentie cu Eurotransplant, precizand ca astfel poate continua programul de transplant pulmonar cu.

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog: Am prelungit cu trei luni scrisoarea de intentie cu Eurotransplant, iar programul de transplant pulmonar cu Spitalul AKH poate continua

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a declarat ca a fost prelungita cu trei luni scrisoarea de intentie cu Eurotransplant, precizand ca astfel poate continua programul de transplant pulmonar cu Spitalul AKH din Viena.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )