Libnet.ro
UNICEF

23:01

Ministrul Sanatatii reactioneaza la interviul cu Radu Ganescu aparut in Adevarul: Trebuie sa redeschidem spitalele!

Adevărul Adevărul,
Ministrul Sanatatii reactioneaza la interviul cu Radu Ganescu aparut in Adevarul: Trebuie sa redeschidem spitalele!

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a cerut directiilor de sanatate publica sa evalueze de urgenta situatia in spitalele care trateaza bolnavi COVID pentru a se putea redeschide accesul si pentru pacientii cu boli netransmisibile. Presedintele Coalitiei Organizatiilor Pacientilor cu Afectiuni Cronice COPAC), Radu Ganescu a vorbit intr-un interviu pentru Adevarul, despre bataia de joc din sistemul public de sanatate. continuă pe Adevărul

Ministrul Sanatatii, despre fotografia de la ziua prim-ministrului: Nu este o imagine cu care sa fiu de acord

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, declara ca nu poate fi de acord cu imagini precum cea redata in fotografia realizata de ziua de nastere a premierului, in care Ludovic Orban si alti membri ai Cabinetului apar fara masca si fumand intr-un spatiu inchis.

Gradinitele si cresele de stat ar putea fi redeschise dupa 15 iunie. Nelu Tataru, ministrul Sanatatii: Decizia revine autoritatilor locale

Autoritatile locale vor putea decide sa deschida, dupa 15 iunie, gradinitele, cresele si unitatile de tip after-school de stat, a anuntat Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, marti seara, la.

CORONAVIRUS |Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru: 15 iunie nu cred ca va fi data la care sa nu mai prelungim starea de alerta Cand vor fi anuntate noile masuri de relaxare (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat duminica, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca este putin probabil ca incepand din 15 iunie sa se renunte la starea.

CORONAVIRUS |Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru: Eu cred ca al doilea val nu va mai fi ca acest prim val, dar noi trebuie sa fim pregatiti pentru absolut orice (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, este de parere ca un al doilea val al imbolavirilor cu COVID-19 nu va mai avea amploarea primului, insa subliniaza ca autoritatile trebuie sa fie pregatite sa.

Va fi diferit al doilea val de coronavirus fata de primul? Ministrul Sanatatii nu crede ca va avea aceeasi intensitate: O sa luam anumite masuri mai ales pentru grupele de risc

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a apreciat, sambata, ca un eventual al doilea val al epidemiei de coronavirus nu va avea aceeasi intensitate ca primul, dar a precizat ca trebuie luate masurile de pregatire necesare, inclusiv vaccinarea antigripala si antipneumococica a categoriilor vulnerabile.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )