Libnet.ro
UNICEF

16:30

Ministrul Toader sustine ca a trimis Inspectia Judiciara la DNA si la Parchetul General pentru ca asemenea controale nu s-au facut de zece ani

România Liberă România Liberă,
Ministrul Toader sustine ca a trimis Inspectia Judiciara la DNA si la Parchetul General pentru ca asemenea controale nu s-au facut de zece ani

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a justificat luni seara, la postul Antena 3, de ce a trimis Inspectia Judiciara in control la DNA si la Parchetul General. continuă pe România Liberă

Inspectia Judiciara incepe luni un control la Parchetul General, la cererea lui Tudorel Toader

Inspectia Judiciara va incepe luni controlul la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie. Controlul de fond la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie se va desfasura in perioada 4 - 29 septembrie. Verificarile aferente controlului privesc activitatea desfasurata in anul 2016 si semestrul I al anului 2017, a declarat saptamana trecuta purtatorul de cuvant al IJ, Alin Alexandru.

Inspectia Judiciara incepe controlul la Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie

Inspectia Judiciara va incepe luni controlul la Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie. Controlul de fond la Parchetul de pe langa inalta Curte de.

Inspectia Judiciara va incepe, luni, verificarea activitatii procurorilor Parchetului General

Inspectia Judiciara va efectua, luni, un control la Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie, iar din echipa de verificare fac parte opt inspectori, potrivit lui Alin Alexandru, purtatorul de cuvant al institutiei .

SCANDAL la Inspectia Judiciara: Procurori DNA iN LACRIMI (VIDEO)

Scandal la Inspectia Judiciara! Conducerea institutiei este acuzata ca a intervenit in efectuarea controlului managerial la Directia Nationala Anticoruptie. Este invinuirea pe care o aduce.

Inspectia Judiciara incepe astazi controlul la Parchetul General, la solicitarea Ministerului Justitiei

Inspectia Judicara incepe luni. 4 septembrie, un control la Parchetul General, la solicitarea Ministerului Justitiei.

Inspectia Judiciara incepe controlul la Parchetul General

Inspectia Judicara incepe astazi un control la Parchetul General, la solicitarea Ministerului Justitiei, potrivit unei surse din presa.

Liviu Dragnea, mesaj de sustinere pentru ministrul Toader

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a transmis, sambata, un mesaj de sustinere pentru ministrul Justitiei, Tudorel Toader. il sustin fara rezerve pe ministrul Tudorel Toader, si eu, si.

Modificarile pe care le propune ministrul Toader sunt menite sa consolideze Justitia

Modificarile pe care le propune ministrul Tudorel Toader sunt menite sa consolideze Justitia si statutul magistratilor, a declarat ieri Calin Popescu-Tariceanu, presedintele Senatului, precizand ca ele trebuie discutate cu argumente in primul rand juridice, nu politice si nu de factura emotionala.

Modificarile pe care le propune ministrul Toader sunt menite sa consolideze Justitia

ACTUALIZARE 15:50 Tariceanu: in acest moment numirile procurorilor-sefi sunt politizate, intrucat presedintii au fost oameni politici in acest moment numirile procurorilor sefi sunt politizate, avand in vedere faptul ca presedintele este un om politic, a declarat astazi, la Mamaia, liderul ALDE, Calin Popescu-Tariceanu. ----------- Modificarile pe care le propune ministrul Tudorel Toader sunt menite sa consolideze Justitia si statutul magistratilor, a declarat ieri Calin Popescu-Tariceanu, presedintele Senatului, precizand ca ele trebuie discutate cu argumente in primul rand juridice, nu politice si nu de factura emotionala.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2494 seconds )