Libnet.ro
UNICEF

15:30

Ministrul Transporturilor, anunt despre proiectul cel mai asteptat de bucuresteni

Antena3 Antena3,
Ministrul Transporturilor, anunt despre proiectul cel mai asteptat de bucuresteni

Linia de tren si metroul bucurestean dintre Gara de Nord si Aeroportul Otopeni sunt proiecte prioritare - a spus, astazi, ministrul transporturilor, Dan Costescu, la Radio Romania Actualitati. El a precizat ca. continuă pe Antena3

Cel mai asteptat concert al ultimilor ani: QUEEN + Adam Lambert, pentru prima data in Romania!

Anul 2016 se anunta a fi un an al premierelor pentru publicul roman care va avea ocazia sa vada live, pentru prima data in Romania, unul dintre cele mai asteptate show-uri ale ultimilor ani: legendara trupa Queen + Adam Lambert! Concertul va avea loc pe 21 iunie, in Piata Constitutiei din Bucuresti, fiind un eveniment Emagic Classics, platforma care a mai gazduit in trecut show-urile unor artisti internationali celebri precum Bob Dylan sau Sting.

Ministrul Transporturilor, despre realizarea celor 467 de kilometri de autostrada: Trebuie sa ne luam niste termene realiste

Realizarea celor 467 de kilometri de autostrada propusi pentru anul acesta reprezinta un obiectiv realist undeva peste patru - cinci ani, a declarat ministrul Transporturilor Dan Costescu, luni seara, la TVR1.

Ce masini au cumparat europenii in 2015 si care au fost marcile cu cel mai vizibil progres

2015 a fost pentru piata auto europeana cel mai bun an de vanzari de dupa criza. Volkswagen Golf si-a gasit peste 530. 000 de clienti, iar Ford Fiesta, Renault Clio si Volkswagen Polo au trecut de 300. 000 unitati vandute. Marca Dacia a crescut mai putin decat piata totala, insa a terminat pe locul 16 la volumele de vanzari, avand o cota de 2,7% in Europa, arata datele JATO. Jeep, smart si Nissan au fost marcile care si-au crescut cel mai mult cota de piata, iar despre cum a evoluat piata auto puteti in articol.

Spania a inregistrat anul trecut cel mai rapid ritm de crestere al economiei din 2007

Produsul Intern Brut al Spaniei, a patra economie a zonei euro, a inregistrat anul trecut cel mai rapid ritm de crestere de la criza financiara din 2007, informeaza AFP si Reuters.

Pretul cuprului, estimat sa ajunga la cel mai redus nivel din ultimii zece ani

Cotatia futures medie a cuprului este asteptata sa coboare, anul acesta, pana la cel mai redus nivel din ultimul deceniu, din cauza cresterii slabe a cererii din China, cel mai mare consumator mondial de profil, respectiv a unei supraproductii, conform unui sondaj Reuters.

Rata somajului, aproape de cel mai scazut nivel din ultimii cinci ani

Rata somajului in Spania a scazut anul trecut aproape de cel mai redus nivel din ultimii cinci ani, o veste buna pentru Mariano Rajoy, seful Guvernului spaniol in exercitiu, informeaza AP si Bloomberg.

[P] Sectorul 3, cel mai verde din Bucuresti

Spatiile verzi au fost, inca de la inceputul mandatului, o prioritate pentru actuala conducere a Primariei Sectorului 3. In ultimii trei ani, suprafata verde a sectorului a crescut la valoarea de peste 23 mp pe cap de locuitor. Actiunile Primariei Sectorului 3 au determinat prestigioasa revista Forbes sa declare Sectorul 3 cel mai verde sector din Bucuresti.

Cand are premiera Fiul lui Saul, favorit la Oscarul pentru cel mai bun film strain

Lungmetrajul Fiul lui Saul/ Son of Saul, candidatul favorit pentru cel mai bun film strain la premiile Oscar 2016, in care joaca actorul Levente Molnar, va avea premiera in cinematografele din Romania, pe 11 martie, anunta Mediafax.

Cel mai mare fan al lui Lionel Messi. Gestul induiosator al copilului a impresionat internetul. BBC a declansat o ancheta ca sa-l gaseasca

Identitatea baietelului supranumit cel mai mai fan al lui Lionel Messi a fost dezvaluita de BBC News. Murtaza Ahmadi, in varsta de 5 ani, din Afganistan, a cucerit internetul cu tricoul lui realizat.

Toyota este cel mai mare producator auto din lume, pentru al patrulea an consecutiv

Toyota a vandut anul trecut 10,15 milioane de vehicule, in scadere cu 0,8% fata de 2014, insa compania nipona si-a pastrat pentru al patrulea an consecutiv titlul de cel mai mare producator auto din lume, dupa ce grupul german Volkswagen a raportat scaderea livrarilor la nivel global cu 2%, la 9,93 milioane de unitati, transmite DPA.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2682 seconds )