Libnet.ro
UNICEF

10:30

Ministrul Transporturilor isi avertizeaza subordonatii: Cine va mai da un termen nerealist va fi demis

Antena3 Antena3,
Ministrul Transporturilor isi avertizeaza subordonatii: Cine va mai da un termen nerealist va fi demis

Lucrurile s-au schimbat in Ministerul Transporturilor si relatia cu companiile a devenit una foarte pragmatica, iar cine va mai da un termen nerealist va fi demis, a afirmat, vineri, ministrul Transporturilor,. continuă pe Antena3

Ministrul Transporturilor a anuntat o noua amanare la metroul din Drumul Taberei

Magistrala 5 de metrou din Drumul Taberei Raul Doamnei - Eroilor) va fi finalizata abia la sfarsitul primului semestru al anului viitor, a declarat, vineri, ministrul Transporturilor, Razvan Cuc. Termenul este astfel devansat cu mai bine de jumatate.

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc: Am demarat procedurile de achizitie a doua aeronave pentru compania aeriana Tarom

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a anuntat, miercuri, ca au fost demarate procedurile pentru achizitia a doua aeronave in regim leasing pentru compania aeriana Tarom, si s-a discutat deja in acest sens cu doua dintre cele mai mari constructoare de avioane.

Inca o amanare. Ministrul Transporturilor: Magistrala 5 de metrou va fi gata la finalul semestrului I din 2018

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a anuntat o noua amanare a termenului pana la care va fi gata Magistrala 5 de metrou din Drumul Taberei Raul Doamnei - Eroilor). Astfel, lucrarile se vor.

Ministrul Transporturilor si premierul au discutat cu reprezentantii Boeing despre innoirea flotei Tarom

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, s-a intalnit miercuri cu reprezentantii producatorului de avioane Boeing pentru a discuta despre innoirea flotei Tarom. La discutii a participat si premierul Sorin Grindeanu.

Mii de fosti studenti ai Universitatii Trump isi vor primi cea mai mare parte a banilor inapoi

Mii de fosti studenti ai Universitatii Trump isi vor primi cea mai mare parte a banilor inapoi, dupa ce un judecator federal a aprobat vineri o intelegere in acest sens, in suma de 25 de milioane de dolari, relateaza CNN Money.

Cine mai este Dumnezeu, in post-Iad?

Suntem in decembrie 2019. Mihai Gadea isi drege usor glasul si priveste in drona-cameraman. in studiourile Antenei 3, atmosfera este apasatoare, iar zecile de oameni adunati sa-si sustina candidatii la prezidentiale se foiesc, la reintrarea in emisie.

Presedintele Consiliului Fiscal avertizeaza: Cheltuielile cresc mai repede decat ar trebui conform proiectiei bugetare. Daca nu se fac corectii la executia bugetara, exista riscul sa depasim chiar si deficitul de 3,6%

Presedintele Consiliului Fiscal, Ionut Dumitru, a declarat, pentru Mediafax, ca proiectia bugetara pentru 2017 pare subestimata pentru cheltuieli, acestea crescand mai repede decat ar trebui conform proiectiei bugetare. Totodata, el sustine ca daca nu se fac corectii la executia bugetara exista riscul sa existe un deficit bugetar mai mare de 3,6%.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )