Libnet.ro
UNICEF

11:15

Ministrul Victor Costache, reactie in scandalul contractelor. Ce spune despre coplata din Sanatate

Playtech Playtech,
Ministrul Victor Costache, reactie in scandalul contractelor. Ce spune despre coplata din Sanatate

Victor Costache, Ministrul Sanatatii, a fost salvat de liftiera, in incercarea de a fugi de intrebarile jurnalistilor, pe holul Parlamentului. Acesta a evitat sa ofere un raspuns la intrebarile referitoare la operatiile facute la clinica privata, dupa ce a devenit ministru. Ministrul Victor Costache, reactie in scandalul contractelor Victor Costache s-a ferit sa dea un . continuă pe Playtech

Expert anticoruptie: Ministrul Victor Costache nu este in conflict de interese. Ce spune despre situatia de la Sanatate

Expertul anticoruptie Oana Stefan e de parere ca seful Ministerului Sanatatii, Victor Costache, nu este in conflict de interese din cauza functiei pe care o ocupa in Executiv si a profesiei de chirurg pe care si-o exercita, in paralel, la o clinica particulara.

Victor Costache, reactie in scandalul contractelor cu spitalele private: Minciuni gogonate lansate rautacios in spatiul public!

Ministrul Sanatatii, Victor Costache,a fost salvat de liftiera, dupa ce a fugit de intrebarile jurnalistilor pe holul Parlamentului.

Laura Stefan, expert anticoruptie care a lucrat la elaborarea legii ANI: Ministrul Sanatatii, Victor Costache, nu este in conflict de interese

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, care a anuntat, inca de la inceputul mandatului sau, ca va continua sa opereze, in weekend, la spitalul privat Polisano din Sibiu, nu se afla intr-o situatie de conflict de interese, din punct de vedere legal, spune Laura Stefan, expert anticoruptie care a lucrat, in trecut, la elaborarea legii de functionare a Agentiei Nationale de Integritate.

Ce spune ANI despre situatia ministrului Victor Costache si activitatea de la Polisano

Agentia Nationala de Integritate ANI) i-a raspuns ministrului Sanatatii, printr-un document ca functia de membru in cadrul Guvernului simultan cu desfasurarea de activitati medicale in baza unui contract de munca nu genereaza o situatie de incompatibilitate, a precizat Victor Costache, facand public documentul ANI.

Lovitura devastatoare pentru Victor Costache! E-mailul prin care ministrul trimite ordinele corectate de mine si in care cere orientarea inclusiv spre centre private

Libertatea continua seria dezvaluirilor despre modificarile aduse de Victor Costache la doua ordine de ministru prin care sunt introduse trei spitale private in anexele prioritare, dupa ce demnitarul a negat acuzatiile si a spus ca, cel mai probabil s-a falsificat un draft.

Victor Costache, noi precizari despre contractul sau cu clinica Polisano: Noi operam in weekend

Ministrul Sanatatii, Victor Costache,a fost salvat de liftiera, dupa ce a fugit de intrebarile jurnalistilor pe holul Parlamentului.

Laura Stefan, expert anticoruptie care a lucrat la elaborarea legii ANI: Ministrul Sanatatii, Victor Costache, nu este in conflict de interese

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, care a anuntat, inca de la inceputul mandatului sau, ca va continua sa opereze, in weekend, la spitalul privat Polisano din Sibiu, nu se afla intr-o situatie de conflict de interese, din punct de vedere legal,.

Cum a reactionat Ruby, dupa ce a aflat ca a fost eliminata de la Survivor Romania. Ce spune despre Elena Ionescu

Dupa ce Cristina Siscanu si-a facut bagajele saptamana trecuta si a plecat acasa, a venit acum randul lui Ruby sa faca acelasi lucru. Ce a spus cantareata, dupa plecarea sa de la Survivor? Ruby, eliminata de la Survivor Nici nu a plecat inca bine spre casa, ca Ruby a tinut sa transmita un mesaj dupa .

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )