Libnet.ro
UNICEF

05:45

Ministrul Virgil Popescu da asigurari ca energia electrica si gazele nu se vor scumpi anul viitor

Antena3 Antena3,
Ministrul Virgil Popescu da asigurari ca energia electrica si gazele nu se vor scumpi anul viitor

Energia electrica si gazele pentru populatie nu au niciun motiv sa fie scumpite nici de la 1 ianuarie 2020 si nici in iulie anul viitor, cand pretul gazelor la producator va fi liberalizat, a declarat ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, intr-un interviu acordat AGERPRES. continuă pe Antena3

Controale la beneficiarii programului Start-Up Nation 2018 anuntate de ministrul Virgil Popescu

Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri va realiza, din prima parte a anului viitor, controale la firmele care au castigat bani prin programul Start-Up Nation 2018, pentru a verifica unde au fost folositi banii si daca au fost pastrate locurile de munca din proiectul initial, a declarat ministrul de resort, Virgil Popescu, intr-un interviu acordat AGERPRES.

Ministru: Gazele naturale si energia electrica nu se vor scumpi de la 1 ianuarie VIDEO

Energia electrica si gazele naturale nu se vor scumpi nici de la 1 ianuarie 2020 si nici in iulie anul viitor, cand pretul gazelor la producator va fi liberalizat, a declarat ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, intr-un interviu acordat Agerpres.

STENOGRAME Cinism fara margini la sedinta PCRdin iarna 1987.Ceausescu: La populatie oprim pur si simplu atat energia electrica, cat si gazele

Stenogramele unei discutii de la o sedinta de partid din iarna grea a anului 1987 dezvaluie cinismul fara margini al conducatorilor comunisti ai Romaniei cand vine vorba despre conditiile in care traia populatia, lipsita de alimente, caldura, lumina si mai ales libertate.

VIRGIL POPESCU: Investitii in reteaua de termoficare e clar ca trebuiesc facute

Singura solutie pentru rezolvarea problemei termoficarii in Bucuresti este ca Primaria sa porneasca un program intensiv de inlocuire a tuturor tevilor RADET, pentru care sa aloce sume uriase, si sa foloseasca mai putini bani pentru plantarea de panselute sau organizarea de concerte, a declarat ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, informeaza Agerpres. ro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )