Libnet.ro
UNICEF

08:45

MINUT cu MINUT Champions League: Manchester United-Olympiacos 3-0 si Borussia Dortmund-Zenit 1-2

Online Sport Online Sport,
MINUT cu MINUT Champions League: Manchester United-Olympiacos 3-0 si Borussia Dortmund-Zenit 1-2

Ati urmarit live text pe Onlinesport. ro de la ora 21:45 ultimele doua meciuri din faza optimilor de finala ale UEFA Champions League:Manchester United-Olympiacos 0-2 in tur, 3-0 la retur)si Borussia Dortmund-Zenit 4-2; 1-2). continuă pe Online Sport

LIVE Champions League: Manchester United-Olympiacos si Borussia Dortmund-Zenit

Urmariti live text pe Onlinesport. ro de la ora 21:45 ultimele doua meciuri din faza optimilor de finala ale UEFA Champions League:Manchester United-Olympiacos 0-2 in tur)si Borussia Dortmund-Zenit 4-2).

Azi LIVE Champions League: Manchester United-Olympiakos si Borussia Dortmund-Zenit (21:45)

Urmariti live text pe Onlinesport. ro de la ora 21:45 ultimele doua meciuri din faza optimilor de finala ale UEFA Champions League:Manchester United-Olympiakos 0-2 in tur)si Borussia Dortmund-Zenit 4-2).

Avancronica Manchester United - Olympiakos Pireu

Pentru Manchester United meciul de miercuri seara cu Olympiakos Pireu este unul de totul sau nimic in acest sezon, iar o eliminare din Champions League inca din faza optimilor de finala ar fi sinonima cu dezastrul pentru echipa tot mai contestatului manager David Moyes.

De 30 ani Manchester United n-a mai intors un 0-2 in cupele europene (VIDEO)

Echipa Manchester United se afla miercuri seara in fata unui moment extrem de important al sezonului contra grecilor de la Olympiakos Pireu.

Radu Stefan dorit de Manchester United

Fostul international Radu Stefan ar putea lasa in vara fotbalul italian pentru o trecere in Premier League, acolo unde este dorit de actuala campioana Manchester United.

Sefii lui Manchester United i-au gasit inlocuitor lui David Moyes

Ales sa continue munca legendarului Sir Alex Ferguson, pentru David Moyes postul de manager la Manchester United se dovedeste o palarie mai mare decat capul care sa o poarte.

Liverpool invinge Manchester United

Steven Gerrard a marcat doua penaltiuri si l-a ratat pe al treilea pentru ca Liverpool sa isi mareasca sansele la titlu co o victorie rasunatore contra campioanei Manchester United, peOld Trafford.

Manchester United, umilita pe Old Trafford de Liverpool (0-3)

Liverpool a castigat la scor de neprezentare derbiul cu Manchester United, scor 3-0, intr-un meci disputat pe Old Trafford Premier League, etapa XXX).

Manchester United a pus ochii pe romanul Stefan Radu.

Stefan Radu este in vizorul celor de la Manchestre United. Fundasul stanga de la Lazio este dorit pe Old Trafford pentru a-l inlocui pe Patrice Evra care, se pare, va incheia colaborarea cu diavolii in aceasta vara. Pentru postul de fundas stanga, Manchester United l-ar dori si pe Luke Shaw Southampton), insa jucatorul de 18 ani se afla si in atentia gruparii Chelsea Londra, i-ar achizitionarea lui s-ar putea dovedi prea scumpa. Dupa ce managerul celor de la Manchester United, David Moyes, .

Ronaldo si-a luat viteza in clasamentul golgeterilor din Champions League

Cristiano Ronaldo a reusit o dubla, marti seara, in meciul retur cu Schalke si s-a desprins in fruntea clasamentului golgeterilor din actuala editie a Champions League.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )