Libnet.ro
UNICEF

12:00

MINUT cu MINUT U Cluj-Gaz Metan 1-0, FC Vaslui-FC Botosani 1-0 si Steaua-FC Botosani 4-0

Online Sport Online Sport,
MINUT cu MINUT U Cluj-Gaz Metan 1-0, FC Vaslui-FC Botosani 1-0 si Steaua-FC Botosani 4-0

Etapa a XXV-a din Liga 1 s-aincheiat, luni, cu urmatoarele trei jocuri:U Cluj-Gaz Metan 1-0, FC Vaslui-FC Brasov 1-0si Steaua-FC Botosani 4-0,toate in direct pe site, in format LIVE TEXT. continuă pe Online Sport

Liga I: Universitatea Cluj - Gaz Metan Medias, scor 1-0, FC Vaslui - FC Brasov, scor 1-0

Formatia Universitatea Cluj a invins, luni, la Targu Mures, cu scorul de 1-0 0-0), echipa Gaz Metan Medias, intr-un meci din etapa a XXV-a a Ligii I, in care oaspetii au evoluat in inferioritate numerica din.

VIDEO U Cluj-Gaz Metan 1-0. Lemnaru le aduce sepcilor rosii trei puncte vitale in lupta pentru evitarea retrogradarii

Dupa succesul de pe terenul rivalei CFR Cluj, in etapa trecuta, Universitatea Cluj a bifat a doua victorie consecutiva in Liga 1, invingand pe teren propriu, scor 1-0, pe Gaz Metan Medias, in etapa a 25-a. Partida s-a jucat la Targu Mures, deoarece sepcile rosii au avut terenul suspendat.

U Cluj paraseste subsolul clasamentului, dupa 1-0 cu Gaz Metan

Universitatea Cluj s-a impus in fata lui Gaz Metan Medias, intr-un joc disputat la Targu Mures, scor 1-0. Sepcile rosii au evoluat in superioritate numerica din minutul 30, singura reusita purtand semnatura lui Valentin Lemnaru. Golgeterul lui U putea realiza dubla in minutul 82 din penalti, dar s-a complicat si Plesca a parat de pe linia portii.

VIDEO FC Vaslui-FC Brasov 1-0. Arbitrul Ovidiu Hategan a gresit flagrant, refuzand doua penalty-uri oaspetilor

Vasluiul a invins cu 1-0 pe FC Brasov in etapa a 25-a din Liga 1, dar victoria moldovenilor a fost umbrita de doua greseli grave comise de centralul Ovidiu Hategan, care le-a refuzat doua lovituri de pedeapsa brasovenilor.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )