Libnet.ro
UNICEF

00:07

MINUT cu MINUT Finala Europa League Dnipro-FC Sevilla 2-3

Online Sport Online Sport,
MINUT cu MINUT Finala Europa League Dnipro-FC Sevilla 2-3

Cele mai importante faze ale finalei Europa League dintre ucrainenii de la Dnipro si detinatoarea trofeului, FC Sevilla, pot fi urmarite in format LIVE TEXT pe onlinesport. ro, miercuri seara, incepand cu ora 21:45. continuă pe Online Sport

Finala Europa League: Sevilla-Dnipro (21:45). Echipele probabile

FC Sevilla si Dnipro Dnepropetrovsk se intalnesc, miercuri seara, la Varsovia cu trofeul Europa League pe masa.

Sevilla pastreaza trofeul Europa League, dupa 3-2 cu Dnipro

Spaniolii de la FC Sevilla au pus mana pe al patrulea trofeu Europa League in ultimii zece ani, record absolut al acestei competitii, dupa victoria inregistrata impotriva lui Dnipro in finala de la Varsovia, scor 3-2 2-2), care l-a avut in prim-plan pe columbianul Carlos Bacca foto). Atacantul columbian a contribuit la toate reusitele Sevillei - dubla si pasa de gol. Carentele din defensiva ale Sevillei, speculate bine pe contraatac in prima parte de ucraineni, nu au mai iesit la suprafata dupa pauza, cand Bacca, omul finalei, si-a incununat prestatia cu un nou gol la poarta lui Boyko. Sevilla ridica stacheta sezonul viitor, cand va evolua in UEFA Champions League.

Europa League: Grande Sevilla triumfa in fata lui Dnipro si castiga pentru a patra oara trofeul

Formatia FC Sevilla a castigat Liga Europa pentru a doua oara consecutiv si a patra oara in istoria sa, dupa ce a invins, miercuri seara, cu scorul de 3-2 2-2), echipa Dnepr Dnepropetrovsk, la care Alexandru Vlad a fost rezerva, in finala competitiei de pe stadionul National din Varsovia.

FC Sevilla CASTIGA Liga Europa pentru a doua oara consecutiv

Formatia FC Sevilla a castigat Liga Europa pentru a doua oara consecutiv si a patra oara in istoria sa, dupa ce a invins, miercuri seara, cu scorul de 3-2 2-2), echipa Dnepr Dnepropetrovsk, la care Alexandru.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )