Libnet.ro
UNICEF

15:30

MINUT cu MINUT Liga Campionilor Atletico-Real Madrid 0-0 si Juventus-AS Monaco 1-0

Online Sport Online Sport,
MINUT cu MINUT Liga Campionilor Atletico-Real Madrid 0-0 si Juventus-AS Monaco 1-0

Onlinesport a transmisLIVE TEXT, marti seara,primele doua sferturi de finala ale Ligii Campionilor:Atletico-Real Madrid 0-0) si Juventus-AS Monaco 1-0). Intrati aici pentru a urmari, minut cu minut, cele mai importante faze ale meciurilor. continuă pe Online Sport

LIVE Liga Campionilor Atletico-Real Madrid si Juventus-AS Monaco (21:45)

Onlinesport transmite LIVE TEXT, marti seara,primele doua sferturi de finala ale Ligii Campionilor:Atletico-Real Madrid si Juventus-AS Monaco. Intrati aici pentru a urmari, minut cu minut, cele mai importante faze ale meciurilor.

Diseara revine Liga Campionilor. Derbyul Madridului e reeditarea finalei de anul trecut

Dupa o saptamana cu meciuri din Liga I zi de zi, fotbalul de calitate se intoarce in casele microbistilor, astazi fiind programatev primele doua sferturi de finala din Liga Campionilor.

Remiza alba in derbiul dintre Atletico Madrid si Real Madrid, din sferturile Ligii Campionilor

Atletico Madrid si Real Madrid au incheiat la egalitate, scor 0-0, partida contand pentru prima mansa a sferturilor Ligii Campionilor. Portarul lui Atletico, slovenul Jan Oblak, a avut 6 parade de exceptie in prima repriza, singura de altfel in care s-a jucat fotbal pe Vicente Calderon.

Avancronica Champions League: Atletico Madrid-Real Madrid si Juventus-Monaco

Faza sferturilor de finala din Champions League debuteaza, marti seara, cu doua dueluri de foc, dintre care, de departe, capul de afis, este derby-ul Madridului dintre Atletico si Real. Cele doua meciuri sunt live text pe onlinesport. ro de la ora 21:45.

Liga Campionilor: HCM Baia Mare a ratat calificarea in Final Four, dupa ce a pierdut, scor 30-25, cu Dinamo Volgograd

HCM Baia Mare a ratat calificarea in Final Four-ul Ligii Campionilor la handbal feminin, dupa ce a pierdut, scor 30-25, partida retur cu Dinamo Volgograd, din sferturile competitiei. In tur, campioana Romaniei se impusese cu 25-23.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )