Libnet.ro
UNICEF

07:30

Mircea Badea: in anumite momente-cheie creste numarul de infectari cu coronavirus. Coincidenta?

Antena3 Antena3,
Mircea Badea: in anumite momente-cheie creste numarul de infectari cu coronavirus. Coincidenta?

Multe voci spun ca s-a ajuns la un numar urias de cazuri zilnice de coronavirus din cauza deciziei Curtii Constitutionale care a declarat neconstitutionala masura izolarii si a carantinarii. Cu alte cuvinte, pacientii cu coronavirus sau suspecti de coronavirus nu mai pot fi obligati sa stea in izolare sau carantina, iar in ultimele zile multi au cerut sa fie externati din spitale. continuă pe Antena3

Mircea Badea a rabufnit dupa numarul record de infectari cu coronavirus: Sa inceteze cu astfel de manevre odioase!

Mircea Badea vine cu o reactie dura dupa ce numarul de infectari cu noul coronavirus a batut un nou record azi. Badea sustine ca acesta este rezultatul politicii autoritatilor.

Mircea Badea: Raspunsul este absolut nu! Nu merge! Harneala asta de 3 lei nu a mers, pentru ca stim sa socotim!

Mircea Badea a vorbit, miercuri seara, despre numarul record de cazuri de coronavirus inregistrat pe data de 8 iulie si anume 555 de cazuri. Potrivit realizatorului, esential este faptul ca numarul mare de imbolnaviri nu poate fi pus pe seama deciziei CCR, ci pe modul de gestionare al autoritatilor, in toata perioada de pandemie.

Imposibila alegere. Blocam economia cu o noua stare de urgenta, sau explodeaza numarul de infectari cu coronavirus

Aceasta pare a fi acum alegerea conducerii statului. Presedintele Iohannis ne-a prezentat azi o sinteza a situatiei de urgenta, prin care a reusit sa blocheze o propagare dramatica a coronavirusului. A explicat toate etapele si modul in care a gestionat domnia sa, ca titular al starii de urgenta, riscurile pe care a reusit sa le evite.

Mircea Badea, socat de Klaus Iohannis. A fost inspaimantator! Mi-am dat seama ca e el pentru ca...

Mircea Badea a remarcat, miercuri seara, aparitia presedintelui Klaus Iohannis, care a avut, in perceptia realizatorului in Gura Presei, cel mai uman discurs. Cand e de remarcat, remarc. A fost parca alta persoana! Am fost pur si simplu suprins, a declarat el.

Mircea Badea l-a UMILIT pe Selly, in direct, la Antena 3!

Andrei Selaru, cunoscut drept Selly in lumea vloggerilor, a fost invitatul lui Mihai Gadea, luni seara, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3. Pe finalul editiei, Mircea Badea a intervenit si el in.

Mircea Badea i-a povestit in direct vlogger-ului Selly cum a fentat profesorul la cel mai greu examen din viata sa

Cunoscutul vlogger Selly a fost, luni, invitatul lui Mihai Gadea la Sinteza zilei, ocazie cu care a vorbit deschis despre problemele sistemului de invatamant si despre cum s-a descurcat el in ultimii ani in postura de elev. in finalul discutiei a venit randul lui Mircea Badea sa-i impartasesca lui Selly amintiri din timpul scolii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )